Αγία Νάπα: Χιλιάδες άτομα παρακολούθησαν διαδικτυακά την on-line εκδήλωση (ΕΙΚΟΝΕΣ)

“Ο ήλιος χρυσίζει…η νύκτα έφτασε” με τα μουσικοχορευτικά σχήματα “Ορφέας” και “Χορόκραμα”

Με μουσική και τραγούδια που έχουν ως θεματογραφία τους τη θάλασσα, τον έρωτα, το φεγγάρι πλημμύρισε ο νέος και ειδικά διαμορφωμένος για την διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων χώρος του παραλιακού πεζόδρομου της Αγίας Νάπας, κατά τη διάρκεια της Οn Line εκδήλωσης που διεξήχθη για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο χώρο, χθες Κυριακή 28 Ιουνίου αργά απόγευμα.

Στην εκδήλωση το Μουσικό Σχήμα “Ορφέας” και η Ομάδα Χορού “Χορόκραμα”, παρουσίασαν ένα δίωρο πρόγραμμα με τραγούδια από το χώρο του έντεχνου Ελληνικού τραγουδιού, το οποίο παρακολούθησαν χιλιάδες διαδικτυακοί φίλοι των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του Δήμου Αγίας Νάπας.

Προλογίζοντας την εκδήλωση η Πολιτιστική Λειτουργός Μαρία Τοφινή Τσαντίλα του Δήμου Αγίας Νάπας ευχαρίστησε εκ μέρους του Δημάρχου κ. Χρίστου Ζαννέττου και των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου τα δύο σχήματα για την προθυμία τους να παρουσιάσουν εθελοντικά εκδήλωση στην Αγία Νάπα και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα συνεχίσει τις Οn Line εκδηλώσεις πάντοτε με την εθελοντική πρωτοβουλία μουσικοχορευτικών σχημάτων μέχρι τις 15 Ιουλίου, όπου θα αρχίσουν πλέον κανονικά οι εκδηλώσεις και θα τηρούνται αυστηρά τα μέτρα υγιεινής όπως ακριβώς προβλέπουν τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας.

Η Οn Line Εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού.

Famagusta.News