ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Χιλιάδες ευρώ πρόστιμο σε νεαρές για πώληση αερίου γέλιου

2F4801FE 8C06 4156 A7A5 4E8B16B0D6FE 1 Laughing gas, Αέριο Γέλιου, Δικαστήριο
Εικόνα Αρχείου

Στην άμεση καταχώρηση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, υποθέσεων παράνομης πώλησης υποξειδίου του αζώτου (αέριο γέλιου – laughing gas), για άμεση εκδίκαση προχώρησε η Αστυνομία τις τελευταίες μέρες, με αποτέλεσμα την ποινική καταδίκη δύο προσώπων ηλικίας 23 και 22 χρόνων.

Διαβάστε επίσης: ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τσουχτερά πρόστιμα για laughing gas – €1.000 πρόστιμο σε 35χρονο

Συγκεκριμένα, το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, κατά την εκδίκαση δύο υποθέσεων παράνομης πώλησης υποξειδίου του αζώτου, έκρινε σήμερα ένοχες 23χρονη και 22χρονη για τη διάπραξη του αδικήματος των αμελών και απερίσκεπτων πράξεων, δηλαδή της αλόγιστης χορήγησης του αναισθητικού φαρμάκου υποξειδίου του αζώτου.

Το Δικαστήριο επέβαλε ποινή προστίμου για το ποσό των 1200 ευρώ στην 23χρονη, την οποία μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν λίγο μετά τα μεσάνυκτα της περασμένης Πέμπτης 16 Αυγούστου, στην περιοχή Αγίας Νάπας, να ασχολείται με την πώληση υποξειδίου του αζώτου.

Στην 22χρονη, την οποία μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν γύρω στη 1:00 τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής 17 Αυγούστου, στην περιοχή Αγίας Νάπας, να ασχολείται με την πώληση υποξειδίου του αζώτου, το Δικαστήριο επέβαλε ποινή προστίμου για το ποσό των 900 ευρώ.

Οι δύο αυτές υποθέσεις είχαν καταχωρηθεί από την Αστυνομία για εκδίκαση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου την περασμένη Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή επίσης, ολοκληρώθηκε η εκδίκαση άλλων δύο υποθέσεων παράνομης πώλησης υποξειδίου του αζώτου, που τις προηγούμενες ημέρες είχαν καταχωρηθεί άμεσα από την Αστυνομία στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου για άμεση εκδίκαση τους.

Το Δικαστήριο επέβαλε ποινή προστίμου για το ποσό των 1100 ευρώ σε 35χρονο και ποινή προστίμου για το ποσό των 700 ευρώ σε 23χρονη αφού τους έκρινε ένοχους για τη διάπραξη του αδικήματος των αμελών και απερίσκεπτων πράξεων και την αλόγιστη χορήγηση φαρμάκου, δηλαδή του αναισθητικού υποξειδίου του αζώτου.

Τη διερεύνηση των τεσσάρων υποθέσεων είχε αναλάβει ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.

Famagusta.News