Αγια Ναπα

Αγία Νάπα: Δεκαέξι παραλίες βραβεύτηκαν με την Γαλάζια Σημαία

Στην Παγκύπρια τελετή απονομής Γαλάζιων Σημαιών για το έτος 2024, η οποία έγινε πρόσφατα στο Αλιευτικό Καταφύγιο Ζυγίου παρουσία της Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κας Μαρίας Παναγιώτου, δεκαέξι παραλίες του Δήμου Αγίας Νάπας βραβεύτηκαν με τη Γαλάζια Σημαία.

Τις Γαλάζιες Σημαίες παρέλαβε εκ μέρους του Δημάρχου κ. Χρίστος Ζαννέττου, ο Δημοτικός Υπάλληλος κ. Τάσος Πατέρας. Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέττου εξέφρασε την ευαρέσκειά του που για μία ακόμη χρονιά όλες οι παραλίες του Δήμου επιβραβεύονται με «Γαλάζια Σημαία» γιατί πληρούν όλες τις πρόνοιες της σχετικής ευρωπαϊκής οδηγίας για την ποιότητα των θαλάσσιων νερών και μία σειρά προνοιών που εξασφαλίζουν την ασφάλεια των λουόμενων και την προστασία του περιβάλλοντος.

«Η επιτυχία απόκτησης δεκαέξι «Γαλάζιων Σημαιών» πρόσθεσε, «οφείλεται στους δημότες και στους επισκέπτες μας, Κύπριους και ξένους που εξ’ αιτίας της διαχρονικής τους στήριξη υλοποιούμε δράσεις και έργα ποιότητας αλλά και αναβάθμισης των υπηρεσιών του δημοφιλέστερου τουριστικού προορισμού της Κύπρου, μία προσπάθεια η οποία προσδίδει προστιθέμενη αξία στον τουρισμό, τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο».

Ο κ. Ζαννέττου συνεχάρη και ευχαρίστησε τις υπηρεσίες του Δήμου, ιδιαίτερα το τμήμα παραλιών και τον Επιθεωρητή Παραλιών του Δήμου κ. Δημήτρη Πατέρα που εργάζονται καθημερινά με ζήλο και αφοσίωση, έτσι ώστε να υπάρχουν κάθε χρόνο αυτά τα θετικά αποτελέσματα που συμβάλουν τα μέγιστα στη θετική εικόνα του Δήμου και στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Αγίας Νάπας. Συνεχάρη επίσης, και όλους όσους συντονίζουν και έχουν τη γενική ευθύνη του προγράμματος της Γαλάζιας Σημαίας, τον Εθνικό Κριτή της Γαλάζιας Σημαίας και τη Cymepa.

Οι βραβευμένες παραλίες είναι οι ακόλουθες: «Κόννος», «Λιμνάρα», «΄Αμμος του Καμπούρη», «Γλυκύ Νερό», «Πανταχού», «Λούκκος του Μάντη», «Κατσαρκά», «Περνέρα», «Βαθιά Γωνιά», «Παραλία Νησί», «Κόλπος Νησί», «Λάντα», «Μακρόνησος», Ζιάτζι, Λούμα και «Αγία Θέκλα».

Ροη Ειδησεων

Εκλογές στη Γαλλία: Η μεγάλη νίκη της Λεπέν και η έκκληση Μακρόν για συστράτευση κατά της Ακροδεξιάς

«Impossible n’est pas français». Η διάσημη γαλλική φράση, που σημαίνει ότι «τίποτα δεν είναι αδύνατο…

1 Ιουλίου, 2024

Καιρός: Αγγίζει τους 39 βαθμούς ο υδράργυρος

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις…

1 Ιουλίου, 2024

ΣΩΤΗΡΑ: Πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του γλυπτού για τον “Αγρότη του Κολοκασιού” (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Την Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024 ο Δήμος Σωτήρα παράθεσε λιτή τελετή για τα αποκαλυπτήρια του…

30 Ιουνίου, 2024

Επ. Αμμοχώστου: Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και κατάσχεση τετράτροχων μοτοσυκλετών από την Αστυνομία

Μέσα στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού της ΑΔΕ Αμμοχώστου για την πρόληψη και καταπολέμηση του…

30 Ιουνίου, 2024

Επ. Αμμοχώστου: Απειλούσαν και απαιτούσαν χρήματα – Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, εκβίασης, απαίτησης χρημάτων με απειλές με σκοπό…

29 Ιουνίου, 2024

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Φυλάκιση 11 χρόνων σε 20χρονο για βιασμό

Ποινή φυλάκισης διάρκειας έντεκα ετών, επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Αμμοχώστου, σε άντρα ηλικίας 20 ετών,…

28 Ιουνίου, 2024