ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Κρίσιμος τραυματισμός 18χρονου σε τροχαίο

6QTubxZ2LaydV0iNKk7Q Νέα Αμμοχώστου, Πρωταράς, Τροχαίο, ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ
Εικόνα Αρχείου

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται 18χρονος από το Παραλίμνι, ο οποίος τραυματίστηκε χθες βράδυ σε οδικό δυστύχημα με μοτοσικλέτα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις δέκα χθες βράδυ λήφθηκε πληροφορία για σοβαρό τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Κάβο Γκρέκο στην Αγία Νάπα.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας, οι οποίοι διενήργησαν εξετάσεις χωρίς να εντοπίσουν οτιδήποτε στο χώρο.

Ωστόσο, από περαιτέρω διερεύνηση, διαπιστώθηκε, ότι πέντε λεπτά μετά τις δέκα το βράδυ, νεαρός, ηλικίας 18 χρόνων, από το Παραλίμνι, ενώ οδηγούσε μοτοσικλέτα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε σε λίνια πεζοδρομίου.

Ο 18χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος και κατά πόσον η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο νεαρός ήταν κανονική ή τετράτροχη.

Famagusta.News / ΚΥΠΕ