ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Διοργανώθηκε η πιο πρωτότυπη live μουσική παράσταση στο Κάβο Γκρέκο (BINTEO)

97880577 127755565569305 8402228689915346944 o Κάβο Γκρέκο, Μουσική

Mία πρωτότυπη μουσική παράσταση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο Κάβο Γκρέκο.

Η ομάδα “Sunsets n’ Friends” με στόχο την ενίσχυση των προσπαθειών για επαναπατρισμό των Κυπρίων φοιτητών του εξωτερικού, διοργάνωσε μία διαδικτυακή μουσική παράσταση στις Θαλασσινές Σπηλιές του Κάβο Γκρέκο, η οποία φιλοξενήθηκε από τον Δήμο της Αγίας Νάπας, στην παρουσία του Δημάρχου Χρήστου Ζαννέτου αλλά και της Πολιτιστικής Λειτουργού του Δήμου, Μαρίας Τοφινή.

Η μουσική παράσταση προβλήθηκε ζωντανά μέσω των Μέσων Κοινικής Δικτύωσης της διοργανώτριας ομάδας, του Υφυπουργείου Τουρισμού αλλά και του Δήμου της Αγίας Νάπας και συμμετείχε η γνωστή DJ Demi Consta.

Επίσης, η πρωτότυπη αυτή εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού, της Βουλής των Αντιπροσώπων και του Δήμου Αγίας Νάπας και ειδικός σύνδεσμος εισφορών βρίσκεται αναρτημένος στη σελίδα της ομάδας “Sunsets n’ Friends”.

Μάθετε περισσότερα για την ομάδα “Sunsets n’ Friends” στη σελίδα τους στο Facebook.

Με τη σειρά του ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας απηύθυνε θερμές ευχαριστίες ευχαριστίες προς την Dj Demi Consta, στην διοργανώτρια ομάδα “Sunsets n’ Friends”, στο Υφυπουργείο Τουρισμού, και στη Βουλή των αντιπροσώπων. Όπως ανέφερε, ο Δήμος Αγίας Νάπας με κάθε τρόπο μέσα από τόσο μεγάλη μέχρι τώρα Πολιτιστική του Δράση θα στηρίζει κάθε πολιτιστική πρωτοβουλία που θα βοηθήσουν στην επανεκκίνηση της οικονομίας και γενικότερα της φυσιολογικής ζωής της Κύπρου.

Famagusta.News / SigmaTV