ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Εμπρησμός η φωτιά σε οχήματα – Τί διερευνά η Αστυνομία (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η πυρκαγιά κατά τον επίδικο χρονο ειχε επεκταθεί σε ακόμα δυο διπλανά οχήματα.

Ανώνυμο 45 x 20 cm 1200 x 675 px 2022 06 09T121759.860 exclusive, Εμπρησμός

Υποθεση εμπρησμού αυτοκινητου διερευνα το ΤΑΕ Αμμοχωστου.

Συγκεκριμένα στις την Πέμπτη 9 Ιουνία και περί ώρα 00:30 λήφθηκε πληροφορία στον αστυνομικό σταθμό Αγίας Νάπας ότι υπήρχε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στον χώρο στάθμευσης του ταχυδρομείου Αγίας Νάπας.

Την σκηνή επισκέφθηκαν άμεσα μέλη του τοπικού σταθμού, του ΤΑΕ Αμμοχώστου, της ΥΚΑΝ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η πυρκαγιά κατά τον επίδικο χρονο ειχε επεκταθεί σε ακόμα δύο διπλανά οχήματα.

Αντίγραφο του Main Image x2 1200 × 650 px 4 exclusive, ΕμπρησμόςΗ πυρκαγιά η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, μέχρι την κατάσβεση της ειχε προκαλέσει ολοσχερώς την καταστροφή των δύο από τα τρία οχήματα ενώ στο τρίτο όχημα προκλήθηκαν ελαφριές ζημιές στο εξωτερικό του μέρος.

Αντίγραφο του Main Image x2 1200 × 650 px 5 exclusive, Εμπρησμός

Από εξετάσεις της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το όχημα από το οποίο ξεκίνησε η πυρκαγιά ανήκει σε 47 χρονο, από την Λαρνακα, υπάλληλο σε μπιραρία στην Αγία Ναπα ο οποίος κατά τον επίδικο χρόνο εργαζόταν.

Η σκηνή αποκλείστηκε από μέλη της ΑΔΕ Αμμοχώστου και φρουρείτο μέχρι το πρώτο φως της ημέρας όπου την επισκέφθηκαν εκ νέου ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχωστου και της πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Αντίγραφο του Main Image x2 1200 × 650 px 2 exclusive, Εμπρησμός

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά τέθηκε κακόβουλα με την χρηση εύφλεκτης ύλης. Από την σκηνή η οποία φωτογραφήθηκε παραλήφθηκαν από τους ανακριτές διαφορά τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

Αντίγραφο του Main Image x2 1200 × 650 px 3 exclusive, Εμπρησμός

Ο 47 χρονος σε προφορική του συνέντευξη δεν εξέφρασε υποψίες εναντίον οποιουδήποτε προσώπου ούτε γνωρίζει τα αιτία που οδήγησαν στον εμπρησμό του οχήματος του.

Αντίγραφο του Main Image x2 1200 × 650 px 1 exclusive, Εμπρησμός

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου ξεκίνησαν άμεσα εξετάσεις τόσο στην περιοχή αναζητώντας μαρτυρία από ΚΚΒΠ (Κλειστό κύκλωμα βίντεο παρακολούθησης) και κατοίκους της περιοχής όσο και από το προσωπικό και επαγγελματικό περιβάλλον του 47 χρόνου.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά.