ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Έκαναν πάρτι με ακριβές σαμπάνιες και πλαστές πιστωτικές

Στιγμιότυπο 2019 07 23 19.25.56 exclusive, Αστυνομία, Νέα Αμμοχώστου
Εικόνα Αρχείου

Απάτη με πλαστές πιστωτικές κάρτες φαίνεται ότι διέπραξαν Βρετανοί τουρίστες στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Famagusta.News, πέντε, περίπου τουρίστες από τη Βρετανία μετέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής σε δύο παραλιακά μπαρ ξενοδοχείου της Αγίας Νάπας όπου φέρονται να διασκέδασαν με ακριβές σαμπάνιες και σημειώνοντας λογαριασμό πέραν των χιλίων εξακοσίων ευρώ συνολικά. Στη συνέχεια πλήρωσαν με πιστωτική κάρτα η οποία έγινε αποδεκτή από το μηχάνημα είσπραξης της εταιρείας.

Τη Δευτέρα, υπεύθυνος ασφάλειας της εταιρείας διαχείρισης των πιστωτικών καρτών επικοινώνησε με το λογιστήριο του ξενοδοχείου, το οποίο ενημέρωσε ότι η πληρωμή της κάρτας δεν έγινε αποδεκτή.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, την επόμενη μέρα, τα ίδια πρόσωπα φέρονται να αποπειράθηκαν να μεταβούν σε άλλο παραλιακό μπαρ του ξενοδοχείου. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, όταν έγιναν αντιληπτοί από τον υπεύθυνο του υποστατικού, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, ενώ όταν η παραγγελία τους καθυστερούσε, και αντιλήφθηκαν ότι υπήρχαν υποψίες εναντίον τους, έγιναν καπνός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες όλοι τους φαίνεται να αναζητούνται από την Αστυνομία για αδίκημα απόπειρας εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις.

Famagusta.News