ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ένοπλος άνοιξε πυρ σε γνωστή καφετέρια – Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα

921331EF 0B93 4253 909E 426A99691626 exclusive, ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ, Αστυνομία, Έγκλημα, Νέα Αμμοχώστου

Σε συναγερμό τέθηκαν οι αρχές στην Αγία Νάπα μετά από πυροβολισμού εναντίον γνωστής καφετέριας στο κέντρο της Αγίας Νάπας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων προσώπων.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ στο σημείο σύμφωνα με βρίσκονται οι Αρχηγός και Υπαρχηγός της Αστυνομίας.

Στο στόχαστρο γνωστός επιχειρηματίας

Η γκαγκστερική επίθεση εναντίον συγκεκριμένου επιχειρηματία της Αγίας Νάπας διαπράχθηκε λίγο μετά τη μια τα ξημερώματα σε καφετέρια στο κέντρο της Αγίας Νάπας στην οδό Κρυού Νερού με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων προσώπων εκ των οποίων ένας νοσηλεύεται σοβαρά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Τι λένε οι πληροφορίες για τον δράστη

Πληροφορίες που μετέδωσε ο AlphaNewsLive αναφέρουν ότι ο δράστης φορούσε κουκούλα και ήταν κρυμμένος σε ανθώνα εστιατορίου. Σε κάποια στιγμή στάθηκε μπροστά από το τζάμι, και άνοιξε πυρ εναντίον θαμώνων και συγκεκριμένα στο τραπέζι που νωρίτερα καθόταν ο επιχειρηματίας.

Από τους έξι που βρίσκονταν στο τραπέζι οι τέσσερις τραυματίστηκαν από τα πυρά. Μετά τη ρίψη των πυροβολισμών ο δράστης θεάθηκε να τρέχει από την οδό Κρυού Νερού προς τη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου. Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις φαίνεται ότι το όπλο που χρησιμοποίησε για την επίθεση είναι τύπου καλάσνικοφ.

Τα έξι πρόσωπα, μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του ένοπλου άνδρα προσπάθησαν να προστατευθούν στο έδαφος.

Οι τραυματίες, τρεις άνδρες και μια γυναίκα φέρουν διαμπερή τραύματα και θα κρατηθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου για νοσηλεία.

Μέλη της δύναμης περισυνέλεξαν τεκμήρια και συνεχίζουν τις εξετάσεις στη σκηνή η οποία έχει αποκλειστεί. Την ίδια ώρα διερευνούν μαρτυρία που αναφέρει ότι μοτοσικλέτα ανέμενε τον δράστη. Σημειώνεται ότι παρόντες στη σκηνή είναι και οι δυο Βοηθοί Αστυνομικοί Διευθυντές της Επ. Αμμοχώστου.

Πηγή: Famagusta.News / Alphanews.Live