ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Εντυπωσιακά Χριστούγεννα από δύτες στον βυθό (ΒΙΝΤΕΟ)

Στόλισαν χριστουγεννιάτικο δέντρο, αντάλλαξαν δώρα και έπαιξαν τα κάλαντα

E74719E3 326A 4FC9 83C5 9A7100CC21B1 exclusive, Νέα Αμμοχώστου, Χριστούγεννα

Τη δική τους νότα στο πνεύμα των Χριστουγέννων έδωσαν οι δύτες της σχολής «Summer Divers», οι οποίοι μετέφεραν το «σαλόνι» τους για μια ακόμη χρονιά στο βυθό της θάλασσας.

Συγκεκριμένα, οι «Summer Diver» έσπευσαν χθες Τρίτη, Παραμονή Χριστουγέννων, στο ναυάγιο «Κερύνεια», στην Αγία Νάπα, και έστησαν το δικό τους χριστουγεννιάτικο πάρτι κάτω από τον βυθό της θάλασσας.

Η οικογένεια των «Summer Divers» έχει καθιερώσει αυτόν το θεσμό, αφού εδώ και 13χρόνια γιορτάζει τη γέννηση του θεανθρώπου με αυτό τον ξεχωριστό κι ιδιαίτερο τρόπο.

Σημειώνεται δε, πως κάθε χρόνο οι εν λόγω δύτες επιλέγουν και διαφορετικό σημείο για να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο τους δέντρο και να παίξουν τα κάλαντα, με φλογέρες και τριγωνάκια, στο βυθό της θάλασσας.

Μάλιστα, το εορταστικό πάρτι που στήνεται κάτω από το βυθό κάθε χρόνο, περιλαμβάνει ανταλλαγή δώρων, άνοιγμα σαμπάνιας, καθώς και κατανάλωση χριστουγεννιάτικου κέικ.

Αξίζει να αναφερθεί, πως οι «Summer Diver», μετά το πέρας των εορτασμών μεριμνούν ούτως ώστε να μην απομείνει κανέναν σκουπίδι στο ωκεανό, ενώ σε κάθε κατάδυση που πραγματοποιούν φέρουν μαζί του δίχτυ και για να διατηρούν καθαρό τον βυθό, που είναι ουσιαστικά το δεύτερο τους σπίτι.

Πηγή: ΑΝΤ1