ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: «Έπεσαν» οι υπογραφές για βελτιωτικό έργο αξίας σχεδόν 3 εκατομμυρίων

Υπογράφηκαν σήμερα Παρασκευή 28 Μαϊου 2021 από το Δήμαρχο κ. Χρίστο Ζαννέττου και τον κ. Σπύρο Χ’’ Χριστοφή εκ μέρους του Ομόρρυθμου Συνεταιρισμού (Σ 13166) Κοινοπραξία S. Hadjichristofi Constructions Ltd και αδελφών Κάτσιου (Στυλιώτες) Λtd J.V, παρουσία λειτουργού του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως, τα συμβόλαια ενός από τα σημαντικότερα έργα που θα γίνουν στην Αγία Νάπα.
Πρόκειται για το έργο «Βελτίωση των οδών Τεύκρου Ανθία, Διονυσίου Σολωμού, Γιαννάκη Παππουλή, Δημοκρατίας, Φιλίας και Δημήτρη Λιπέρτη» αξίας σχεδόν τριών εκατομμυρίων ευρώ, που στόχο και σκοπό έχει να στηρίξει την εσωτερική περιφέρεια της Αγίας Νάπας, η οποία ενώνεται με τον εμπορικό τουριστικό άξονα της οδού Κρυού Νερού του Δήμου και τερματίζει προς την οδό Τεύκρου Ανθία αλλά και να βελτιώσει την καθημερινότητα των δημοτών και των χιλιάδων ξένων τουριστών που επισκέπτονται κάθε χρόνο την Αγία Νάπα.
Το έργο προνοεί ανάπλαση δρόμων και πεζοδρομίων, υπογειοποιήσεις όλων των υπηρεσιών κοινής ωφελείας, εγκατάσταση σύγχρονου φωτισμού και αστικού εξοπλισμού, φυτεύσεις δέντρων και δημιουργία χώρων πρασίνου κάτι το οποίο όπως ανέφερε ο Δήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέττου «θα δώσει ώθηση στο κοινό για μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο κέντρο της πόλης».
Ο κ. Ζαννέττου σε δηλώσεις του χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα πολύ σημαντική για την Αγία Νάπα και τους δημότες της και εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για το γεγονός ότι παρόλες τις δυσκολίες που έχει προκαλέσει η πανδημία και τις μεγάλες οικονομικές επιπτώσεις που έχει επιφέρει, ο Δήμος Αγίας Νάπας με σκληρή δουλειά και επιμονή, κατάφερε ένα σπουδαίο έργο υποδομής και ανάπτυξης της Αγίας Νάπας να βρίσκεται ένα βήμα πριν την έναρξη των εργασιών.
Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας δεν παρέλειψε επίσης, να ευχαριστήσει όλα τα κυβερνητικά τμήματα, ιδιαίτερα το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως για τη συμπαράσταση και τη συμβολή τους στην υλοποίηση του έργου καθώς και όλες τις υπηρεσίες του Δήμου ιδιαίτερα την Τεχνική Υπηρεσία για τη σκληρή δουλειά που έχουν κάνει έτσι ώστε να φέρουν εις πέρας μία δύσκολη αποστολή.

Ροη Ειδησεων

Δύσκολες ώρες για την Ελένη Αρτυματά – “Καιρός να αναπαυθεί η πονεμένη σου ψυχή”

Δύσκολες ώρες περνά η Ελένη Αρτυματά μετά την απώλεια ενός πολύ αγαπημένου της προσώπου. Η…

19 Μαΐου, 2024

Κυπελλούχος 2023-24 η Πάφος

Εντυπωσιακή η Πάφος που κατέκτησε το πρώτο της τρόπαιο στην ιστορία της καθώς επικράτησε με…

18 Μαΐου, 2024

Θεόδωρος Πυρίλλης: “Δε χρωστάω τίποτα σε κανένα κόμμα” (ΒΙΝΤΕΟ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης καλεσμένος στην εκπομπή Famagusta Talks με τη Γαβριέλλα Ζάρτηλα. Μιλάει…

18 Μαΐου, 2024

Κουμής: Εντός των στόχων μας τα στατιστικά στοιχεία των αφίξεων

Τα στατιστικά στοιχεία αφίξεων του πρώτου τετραμήνου του 2024 καταδεικνύουν ότι είμαστε μέσα στους στόχους…

17 Μαΐου, 2024

Κιβωτός του Κόσμου: Ξεκίνησε η δίκη του πατέρα Αντώνιου για τις κακοποιήσεις παιδιών

Με την κατάθεση της Σαμάνθας Στρατιδάκη, η οποία είναι ειδική επιστήμονας στον Συνήγορο του Πολίτη…

17 Μαΐου, 2024

Υπουργός Εσωτερικών: «Ταύτιση απόψεων στην Υπουργική»

Από τη σημερινή συζήτηση καταγράφεται η ταύτιση απόψεων σε σχέση με την πρωτοβουλία της Κυπριακής…

17 Μαΐου, 2024