ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Επιτέθηκε και έκλεψε άτομο με ειδική αναπηρία μέρα μεσημέρι

Παραμόνευε σε θαμνώδη περιοχή σε γνωστή παραλιακή περιοχή της Αγίας Νάπας, επιτέθηκε σε 56χρονο με πρόβλημα υγείας και του έκλεψε τον σταυρό και την καδένα που φορούσε - Αναζητείται ύποπτος 35 ετών περίπου - Όλες οι πληροφορίες

cyprus police thumb large exclusive, Αστυνομία

Υπόθεση επίθεσης και κλοπής στην Αγία Νάπα διερευνά η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα η υπόθεση αφορά υπόθεση κλοπής από πρόσωπο με ειδική αναπηρία (πρόσφατο εγκεφαλικό) η οποία διαπράχθηκε την Παρασκευή 18/3/22 γύρω στη 1 το μεσημέρι στην Αγία Νάπα.

Όπως καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από το θύμα και την σύζυγό του, το θύμα ηλικίας 56 ετών από το Παραλίμνι, κατά τον επίδικο χρόνο βρισκόταν στον παραλιακό πεζόδρομο της Αγίας Νάπας πλησίον της περιοχής της παραλίας “Άμμος του Καμπούρη” για το καθιερωμένο του περπάτημα.

Σε κάποιο σημείο του πεζόδρομου, τον πλησίασε άγνωστος άντρας ο οποίος φαίνεται να παραμόνευε σε θαμνώδη περιοχή και μιλώντας του σε κυπριακή διάλεκτο του ζήτησε χρήματα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 56χρονος προθυμοποιήθηκε να τον βοηθήσει και στην προσπάθειά του να του δώσει χρήματα, ο δράστης αντιλήφθηκε ότι το θύμα έφερε στον λαιμό του δύο χρυσές αλυσίδες και ένα χρυσό σταυρό με αποτέλεσμα να τις τραβήξει και αυτές να αποκοπούν και στην συνέχεια να τραπεί σε φυγή μαζί με την κλαπείσα περιουσία.

Σύμφωνα με το θύμα ο δράστης ο οποίος μιλούσε την κυπριακή διάλεκτο, περιγράφεται ως άνδρας ηλικίας 35 ετών περίπου, μετρίου αναστήματος με μαύρα κοντά μαλλιά, μούσι και φορούσε σκουρόχρωμα ρούχα.

Όπως ανάφερε το θύμα στην αστυνομία ο δράστης με την αναχώρησή του επιβιβάστηκε σε όχημα μικρών διαστάσεων το οποίο είχε σταθμευμένο στην περιοχή, χρώματος ασημί πιθανό SUZUKI η ΤΟΥΟΤΑ και στον μπροστινό ανεμοθώρακα έφερε στις άκρες του κολλημένες αυτοκόλλητες ταινίες.

Από την πρώτη στιγμή της καταγγελίας το ΤΑΕ Αμμοχώστου μετέβη στην σκηνή όπου προέβη σε εξετάσεις και αναζήτηση πιθανόν κλειστών κυκλωμάτων βιντεοπαρακολούθησης.

Η Αστυνομία παρακαλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και σε περίπτωση που αντιλήφθηκε η αντιληφθεί οτιδήποτε το οποίο θα βοηθήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης να επικοινωνήσει με τον τοπικό αστυνομικό σταθμό και το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Famagusta.News