ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Επιθεώρησε τις παραλίες ο υφυπουργός τουρισμού

Κατενθουσιασμένος ο Υφυπουργός από την άρτια οργάνωση

Τον ενθουσιασμό του για την άρτια οργάνωση, το υψηλό επίπεδο στις υποδομές αλλά και για την αυστηρή τήρηση των μέτρων υγιεινής στις παραλίες της Αγίας Νάπας, εξέφρασε ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος κατά την επίσκεψή του την περασμένη Πέμπτη μαζί με το Δήμαρχο κ. Χρίστο Ζαννέττου και τον Επιθεωρητή του Τμήματος Παραλιών κ. Δημήτρη Πατέρα στις παραλίες.

Ο υφυπουργός τόνισε ότι η εξαιρετική αυτή εικόνα θα πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις παράλιες Τοπικές Αρχές.

Της επίσκεψης στις παραλίες προηγήθηκε συνάντηση με τον δήμαρχο στο Δημοτικό Μέγαρο όπου συζήτησαν αρκετά θέματα που απασχολούν τον Τουρισμό της Αγίας Νάπας και ιδιαίτερα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η τουριστική βιομηχανία λόγω της πανδημίας καθώς και για τις πολιτικές και προωθητικές ενέργειες που έχει αναλάβει το Υφυπουργείο για αντιμετώπιση της όλης κατάστασης.

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου σε δηλώσεις του ευχαρίστησε το Υφυπουργό Τουρισμού για την επίσκεψη αλλά και για το προσωπικό ενδιαφέρον που επιδεικνύει για την Αγία Νάπα και εξέφρασε τη σιγουριά του ότι το Υφυπουργείο θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να κυλήσει η χρονιά για την Τουριστική Βιομηχανία όσο πιο ομαλά γίνεται.

Famagusta.News