Αγία Νάπα: Επτά τακτικοί επισκέπτες ανακηρύχθηκαν σε «Πρέσβεις Τουρισμού»

Επτά τουρίστες από Μεγάλη Βρετανία, Νορβηγία, Ελβετία και Ρωσία ανακηρύχθηκαν «Πρέσβεις Τουρισμού» της Αγίας Νάπας

17DABBCC 7D22 4603 85A6 30EBCE5A0F06 exclusive

Επτά τουρίστες από Μεγάλη Βρετανία, Νορβηγία, Ελβετία και Ρωσία ανακηρύχθηκαν «Πρέσβεις Τουρισμού» της Αγίας Νάπας για τις πολλαπλές επισκέψεις τους στη περιοχή.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Μέγαρο Αγίας Νάπας, τελετή κατά την οποία επτά πρόσωπα από Μεγαλη Βρετανία, Νορβηγία και Ρωσία, ανακηρύχθηκαν σε «Πρέσβεις Τουρισμού» της Αγίας Νάπας. Πρόκειται για το ζεύγος Μichael John και Deborah Oliver από την Μεγάλη Βρετανία, με 30 επισκέψεις, η Liliane Born από την Ελβετία που πραγματοποίησε 60 επισκέψεις, το ζεύγος Knut Eivind και Helga Britt May Persen από τη Νορβηγία με 48 επισκέψεις και οι Ρωσίδες Maria Aksenova, Svetlana Plotnikova, με 25 επισκέψεις η κάθε μιά».

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρήστος Ζαννέττου ανέφερε κατά την τελετή ότι «η ιδιαίτερη προτίμηση των επισκεπτών στην περιοχή αποτελεί μεγάλη τιμή για τον Δήμο. Η ελάχιστη τιμή που ο Δήμος μπορούσε να κάνει ως αντάλλαγμα της μεγάλης και έμπρακτης αγάπης που οι επισκέπτες τρέφουν προς την Αγία Νάπα είναι η ανακήρυξη τους σε «Πρέσβεις Τουρισμού».

Ο κ. Ζαννέττου πρόσθεσε πως «στόχος μας είναι να υλοποιούμε  έργα κοινής ωφελείας που θα αναβαθμίσουν το τουριστικό προϊόν αλλά και το βιοτικό επίπεδο της Αγίας Νάπας, έτσι ώστε να προσφέρουμε όλες τις ανέσεις καθώς και βιωματικές εμπειρίες στους επισκέπτες μας».

Σημείωσε ακόμα ότι «με την απονομή της ανώτατης διάκρισης του Δήμου τα επτά άτομα θεωρούνται πλέον δημότες της Αγίας Νάπας και όχι απλά επισκέπτες».

Πηγή: ΚΥΠΕ