ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Έρχεται νέο πεντάστερο ξενοδοχείο κοντά στην παραλία Nissi Beach (EIKONEΣ)

Το τουριστικό χωριό "Aktea" μετατρέπεται σε ξενοδοχείο 5 αστέρων - Όλες οι αλλαγές που θα γίνουν

19583347 exclusive, Αναπτυξιακά Έργα, Νέες Ξενοδοχειακές Μονάδες, Ξενοδοχεία

Το πράσινο φως για μετατροπή του τουριστικού χωριού Aktea Beach Village σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων άναψε η Περιβαλλοντική αρχή σε πρόσφατή της γνωμοδότηση.

Το προτεινόμενο έργο αφορά αίτηση για προσθηκομετατροπές στο υφιστάμενο χωριό Aktea Beach Village με σκοπό τη μετατροπή του σε ξενοδοχείο δυναμικότητας 254 δωματίων. Το τουριστικό χωριό χωροθετείται σε τεμάχιο επί της οδού Νεοφύτου Πούλλου στην Αγία Νάπα και εμπίπτει σε τουριστική ζώνη Τ1γ με επιτρεπόμενο αριθμό ορόφων να μην ξεπερνά τους τρεις. Η υφιστάμενη μονάδα έχει δυναμικότητα 148 δωματίων και αποτελείται από το κυρίως κτήριο και 21 διαμερίσματα.

Καταγραφή rotated exclusive, Αναπτυξιακά Έργα, Νέες Ξενοδοχειακές Μονάδες, Ξενοδοχεία

Οι προσθηκομετατροπές αφορούν μετατροπή του υπογείου του κυρίως κτηρίου σε μηχανολογικό όροφο, επέκταση του ισογείου στα σημεία όπου υπάρχουν ανοικτοί χώροι (βεράντες), μετατροπή του μεσοπατώματος από μηχανολογικό όροφο σε αποθηκευτικό χώρο, κατασκευή εστιατορίου, μπαρ, κουζίνας και βεράντας στον πρώτο όροφο, κατασκευή θεματικού εστιατορίου σε δεύτερο όροφο, κατεδάφιση πισινών και κατασκευή μίας ενιαίας πισίνας και υπαίθριου μπαρ. Προτείνεται, επίσης, η κατεδάφιση 12 κτηρίων (διαμερισμάτων) και η κατασκευή 5όροφου κτηρίου με 182 δωμάτια ξενοδοχείου και υπόγειο χώρο στάθμευσης. Τα υπόλοιπα 72 υφιστάμενα δωμάτια της ανάπτυξης θα ανακαινιστούν.

Famagusta.News