ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Έρχεται το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών

Όλες οι πληροφορίες

dancers 1958018 960 720jpg exclusive, Αστυνομία, παραδοσιακοί χοροί, Φεστιβάλ

To 2o Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του Διεθνούς Συνδέσμου Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α) θα διοργανωθεί τον Μάϊο 2022 στην Αγία Νάπα.

Αυτό αποφασίστηκε, στη συνάντηση που είχε την Τρίτη 09 Νοεμβρίου στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου με τον Πρόεδρο του Κυπριακού Τμήματος του Διεθνούς Συνδέσμου Αστυνομικών – Βοηθό Αρχηγό κ. Δημήτρη Δημητρίου, παρουσία του Αντιπροέδρου και του Γραμματέα Ι.Ρ.Α Κύπρου κ.κ. Γιώργο Δημητρίου και Κυριάκο Περικλέους, του Δημοτικού Συμβούλου κ. Μάριου Βάσου και της Πολιτιστικής Λειτουργού κυρίας Μαρίας Τοφινής Τσαντίλα.

Κατά τη συνάντηση έγινε εκτενής ενημέρωση από τον κ. Δημητρίου τόσο για το Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του Ι.Ρ.Α όσο και για τον Διεθνή Σύνδεσμο Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α) ο οποίος όπως ανέφερε είναι η μεγαλύτερη οργάνωση στον κόσμο με 450,000 μέλη σε 66 χώρες.

Ο Δήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέττου δήλωσε ότι αποτελεί μεγάλη τιμή η επιλογή της Αγίας Νάπας από τους διοργανωτές για τη διεξαγωγή αυτής της τόσο σπουδαίας πολιτιστικής διοργάνωσης και διαβεβαίωσε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου θα είναι στη διάθεσή τους για ότι βοήθεια χρειαστούν έτσι ώστε η σημαντική αυτή εκδήλωση να στεφθεί με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Από πλευράς του ο κ. Δημητρίου ανέφερε ότι δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη η επιλογή του Συνδέσμου εκτός από την Αγία Νάπα γιατί όπως εξήγησε είναι η μοναδική πόλη παγκύπρια που έχει ολόχρονα έντονη πολιτιστική δραστηριότητα και άρτια οργανωμένες οργανώσεις.

«Με το Δήμο της Αγίας Νάπας μπροστά» πρόσθεσε, «είμαστε σίγουροι ότι η όλη οργάνωση θα στεφθεί με τεράστια επιτυχία».

256244336 4279930452129711 415225977578489748 n exclusive, Αστυνομία, παραδοσιακοί χοροί, Φεστιβάλ