ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Έργα αξίας 3 εκατομμυρίων σε κύριες οδούς του Δήμου

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών η υπογραφή των συμβολαίων που αφορούν το έργο για τη βελτίωση και ανάπλαση δρόμων στο κέντρο του Δήμου Αγίας Νάπας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «το Τμήμα Πολεοδομίας έχει ανάψει το πράσινο φως για να υλοποιηθεί το έργο για «Βελτίωση οδών Τεύκρου Ανθία, Γ. Παππουλή, Δημοκρατίας, Φιλίας κ.α.», αξίας τριών εκατομμυρίων ευρώ, που θα βελτιώσει την καθημερινότητα των δημοτών και των χιλιάδων ξένων τουριστών που επισκέπτονται κάθε χρόνο την Αγία Νάπα. Η υπογραφή των συμβολαίων με τον εργολάβο αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες».

Προστίθεται ότι το έργο προνοεί «ανάπλαση δρόμων και πεζοδρομίων, υπογειοποιήσεις όλων των υπηρεσιών κοινής ωφελείας, εγκατάσταση σύγχρονου φωτισμού και αστικού εξοπλισμού, φυτεύσεις δέντρων και δημιουργία χώρων πρασίνου».

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρήστος Ζαννέττος ανέφερε πως «η ανάπλαση των δρόμων στο κέντρο του Δήμου αναμένεται να δώσει ώθηση στο κοινό για μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στα εμπορικά καταστήματα των συγκεκριμένων οδών. Ο Δήμος προτίθεται να συγκαλέσει σύσκεψη με την συμμετοχή όλων των επιχειρηματιών και καταστηματαρχών που δραστηριοποιούνται στους δρόμους αυτούς, ώστε να καθοριστεί η πιθανή ημερομηνία έναρξης των κατασκευαστικών έργων, προκειμένου να μην επηρεαστούν οι επιχειρήσεις κατά την καλοκαιρινή περίοδο».

Εξέφρασε επίσης «ιδιαίτερη ικανοποίηση για το γεγονός ότι παρόλες τις δυσκολίες που έχει προκαλέσει η πανδημία και τις μεγάλες οικονομικές επιπτώσεις που έχει επιφέρει, ο Δήμος Αγίας Νάπας με σκληρή δουλειά και επιμονή, προχωρά στην υλοποίηση ενός έργου υποδομής και ανάπτυξης της Αγίας Νάπας, αξίας 3 εκατομμυρίων ευρώ».

Ροη Ειδησεων

Επ.Αμμοχώστου: Ύβριζε και απειλούσε μέσω τηλεφώνου – Kαταζητείται 38χρονος (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Φωτογραφίες υπόπτου, ο οποίος καταζητείται σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κακόβουλων, ενοχλητικών και απειλητικών τηλεφωνικών…

22 Μαΐου, 2024

Η ΠΑΣΥΚΙ στηρίζει τη διεκδίκηση των νοσηλευτών για στελέχωση

Η Παγκύπρια Συντεχνία Κυβερνητικών Ιατρών, με ανακοίνωση της, εκφράζει τη στήριξή της στη δίκαιη, όπως…

22 Μαΐου, 2024

ΥΠΑΜ: Ομαλά και χωρίς προβλήματα η κατάταξη της ΕΣΣΟ 2024

Ομαλά και χωρίς προβλήματα εξελίσσεται η διαδικασία κατάταξης της Εκπαιδευτικής Σειράς Στρατεύσιμων Οπλιτών (ΕΣΣΟ) 2024…

22 Μαΐου, 2024

Διάλεξη για φάσμα του Αυτισμού στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σωτήρας

Αυτή την Παρασκευή 24 Μαΐου και ώρα 11:00 π.μ. στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Σωτήρας (Κέντρο Κοινωνικών…

22 Μαΐου, 2024

Κύπρος: Παιδάκι έχασε την όραση από παιχνίδι λείζερ

H Οφθαλμολογική Κλινική του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ ήρθε πρόσφατα αντιμέτωπη με ένα θλιβερό συμβάν,…

22 Μαΐου, 2024

Γρηγόρης Σάββα: Συμμετέχει στον αγώνα τριάθλου στην Αυστρία για ενίσχυση του Σωματείου Αυτισμού Αμμοχώστου

Ο Γρηγόρης Σάββα πρόκειται να λάβει μέρος στο διασημότερο αγώνα τριάθλου IRONMAN στην Αυστρία, στις…

22 Μαΐου, 2024