ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Έργο εγκατάστασης οδικού φωτισμού αξίας 70.000 ευρώ

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Έργο εγκατάστασης οδικού φωτισμού αξίας 70.000 ευρώ

4663C3A8 8BF6 4254 B863 F51F761EE817 exclusive, Δήμος Αγίας Νάπας

Υπογράφηκαν πρόσφατα τα συμβόλαια για υπογειοποίηση και εγκατάσταση οδικού φωτισμού  στην οδό Ασπρόβουνου, στην Αγία Νάπα.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «τα συμβόλαια υπογράφηκαν μεταξύ του Δημάρχου Χρήστου Ζαννέττου και του Κυριάκου Καπαή, της Αναδόχου Εταιρείας PI.KA. Road Contracting Ltd. Με την υπογραφή των συμβολαίων η Αγία Νάπα προχωρεί στην υλοποίηση και την ολοκλήρωση του έργου Κατασκευή Πεζοδρομίων στην περιοχή Ασπρόβουνου, ένα έργο το οποίο θα αυξήσει την ασφάλεια των κατοίκων ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες».

Στόχος του Δήμου προστίθεται είναι «να υλοποιηθούν έργα που θα καταστήσουν την Αγία Νάπα μια σύγχρονη και λειτουργική πόλη τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες της».

Σημειώνεται ότι «με βάση των όρων της συμφωνίας το έργο αναμένεται να αρχίσει την 1η Σεπτεμβρίου 2021 και η προθεσμία αποπεράτωσης των εργασιών για την υπογοιοποίηση και εγκατάσταση οδικού φωτισμού  έχει οριστεί στους εννέα μήνες. Το κόστος του έργου ανέρχεται γύρω στις 71 χιλιάδες ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ».