ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Έτοιμη να πρωταγωνιστήσει ξανά το 2021

4501A4C9 A932 468E 9AF4 C5CEFC201334 Coronavirus, exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, Νέα Αμμοχώστου

Την αισιοδοξία του ότι η Αγία Νάπα θα διαδραματίσει και πάλι τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως ο πρώτος τουριστικός προορισμός της Κύπρου και ο κύριος οικονομικός πνεύμονας της χώρας μας εξέφρασε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου στη σημερινή (Πέμπτη 14 Ιουνίου 2020) ενημερωτική συνάντηση που είχε μαζί με τους ξενοδόχους της περιοχής στο Δημοτικό Μέγαρο.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Ζαννέττου τους ενημέρωσε εκτενώς για την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί εξ’ αιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, αναφορικά με τα οικονομικά του Δήμου, τα προγραμματιζόμενα έργα, τις οικονομικές υποχρεώσεις, την πολιτιστική δραστηριότητα του Δήμου και έγινε μεταξύ των δύο πλευρών εποικοδομητική συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων.

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, επισήμανε ότι ο Δήμος αντιλαμβάνεται τα προβλήματα που δημιουργούνται από την ιδιόμορφη κατάσταση και διαβεβαίωσε την πρόθεση τόσο του ιδίου προσωπικά, όσο και του Δημοτικού Συμβουλίου ότι θα πράξουν ο,τι είναι δυνατόν για να βοηθηθούν και οι δύο πλευρές.

Από πλευράς των ξενοδόχων ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου Δώρος Ττάκκας προέτρεψε τον Δήμαρχο όπως η Αγία Νάπα διατηρηθεί μάχιμη και ζωντανή για να μπορέσει να κρατήσει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο και την ετοιμότητά της ως ο “καλύτερος τουριστικός προορισμός” δίνοντας παράλληλα τη διαβεβαίωσή του ότι τα μέλη του ΠΑΣΥΞΕ θα είναι παρά το πλευρό του Δήμου Αγίας Νάπας.

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέττου τόνισε ότι στόχος του Δήμου, είναι να συνεχίσει η Αγία Νάπα να βρίσκεται στο ψηλότερο βάθρο του τουρισμού της Κύπρου και όχι μόνο. Υπόσχεση όλων είναι, είπε, παρόλο την δύσκολη πορεία που διανύουμε, να συνεχίσουμε από το 2021 να είμαστε πρωταγωνιστές στον Τουρισμό.