ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Εξαήμερη κράτηση σε 37χρονο για κατοχή ναρκωτικών

beginningstreatment can i go to rehab instead of jail article photo hands of prisoner holding black metal bars criminal locked in jail waiting for release 626843165 Αστυνομία, Δικαστήριο, Ναρκωτικά, Νέα Αμμοχώστου
Εικόνα Αρχείου

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης για έξι ημέρες εναντίον 37χρονου από την Αγία Νάπα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, παράνομης προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από παρακολούθηση και κατόπιν αξιολόγησης πληροφοριών, γύρω στις δέκα χθες βράδυ μέλη του Επαρχιακού Κλιμακίου της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 37χρονος, σε δρόμο της Αγίας Νάπας.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν στην κατοχή του εφτά συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους εφτά περίπου γραμμαρίων.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του στην Αγία Νάπα όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 29 περίπου γραμμαρίων, τέσσερα χάπια τα οποία πιστεύεται ότι είναι έκσταση, μια ζυγαριά ακριβείας, ένας μεταλλικός μύλος αλέσεως και το χρηματικό ποσό των 8,250 ευρώ.

Ο άνδρας συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ως ύποπτος για τα αδικήματα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, παράνομης προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ο 37χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για έξι ημέρες.

Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου της ΥΚΑΝ.

Famagusta.News / ΚΥΠΕ