ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Εξήγγειλε την υποψηφιότητά του ο Χρήστος Ζαννέτου

9B85D6AA F21E 4384 BED2 9CCEA6D72A8D scaled exclusive, Δήμος Αγίας Νάπας, Εκλογές, Νέα Αμμοχώστου, Χρήστος Ζαννέτου

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η επίσημη εξαγγελία της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του κ. Χρίστου Ζαννέττου για τη δημαρχία της Αγίας Νάπας στο Δημοτικό Μουσείο «Θάλλασα». Παρουσία φίλων, συνεργατών, συνδημοτών και εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ο κ. Ζαννέττου αναφέρθηκε στην απόφασή του να υποβάλει υποψηφιότητα για τις επερχόμενες εκλογές ανάδειξης νέου δημάρχου.

Ο νυν αντιδήμαρχος και εκτελών χρέη δημάρχου κ. Ζαννέττου τόνισε ότι έχει πλήρη επίγνωση των υποχρεώσεων και της ευθύνης του αξιώματος το οποίο διεκδικεί, όπως άλλωστε αποδεικνύεται και από τη μέχρι τώρα πορεία του στις θέσεις απ’ όπου έχει υπηρετήσει τον Δήμο Αγίας Νάπας.

Στόχος του δεν είναι άλλος από το να στηρίξει με εντιμότητα και αξιοπρέπεια τα συμφέροντα των δημοτών, παραμένοντας αφοσιωμένος στο κοινό καλό. Δήλωσε ότι θα εξακολουθήσει να καταθέτει με συνέπεια εισηγήσεις που αποσκοπούν στην ανάπτυξη, την ευημερία και τη βιωσιμότητα του τόπου, με την προοπτική ενός καλύτερου αύριο για όλους και ιδιαίτερα για τα παιδιά μας.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι είναι διαθέσιμος για ειλικρινή διάλογο με κάθε συνδημότη ή οργανωμένο σύνολο, προκειμένου να εξασφαλιστεί η συνέχεια της υλοποίησης του οράματος όλων των δημοτών, ώστε η Αγία Νάπα να παραμείνει ένας σύγχρονος, διαφανής και πάνω απ’ όλα ανθρωποκεντρικός δήμος.