Αγία Νάπα: Για πρώτη φορά διοργανώθηκε διαγωνισμός Μπριτζ

thumbnail DSC 3334 ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, Διαγωνισμός Μπριτζ, Νέα Αμμοχώστου, νικητές

Παγκύπριος διαγωνισμός Μπριτζ με τίτλο «Ayia Napa Valentines Cup» διοργανώθηκε την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου για πρώτη φορά στην Αγία Νάπα μετά από πρωτοβουλία της κυρίας Σουζάνας Μελά, Μάρκετινγκ CEO του διάσημου Υδροπάρκου Αyia Napa Water World Park και διοργανώτρια του διαγωνισμού.

Στο διαγωνισμό, ο οποίος διεξήχθη σε αίθουσα ξενοδοχειακής μονάδας της Αγίας Νάπας, πήραν μέρος 38 διαγωνιζόμενοι και πέρα των πενήντα καλεσμένων από δέκα χώρες (Σουηδία, Νορβηγία, Φιλανδία, Δανία, Μ. Βρετανία, Ιρλανδία, Λίβανο, Ελλάδα, Ρωσία και Κύπρο), οι οποίοι διαμένουν σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, ανάμεσά τους και αρκετοί πρωταθλητές στο πνευματικό αυτό παιγνίδι – άθλημα στις χώρες τους.

Τα έπαθλα στους νικητές απένειμε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέτου, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε τις εγκάρδιές του ευχαριστίες στην διοργανώτρια, στους χορηγούς, στους συμμετέχοντες και σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή έκβαση του διαγωνισμού.

Τέτοιες πρωτοβουλίες πρόσθεσε συμβάλλουν στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Ο κ. Ζαννέττου διαβεβαίωσε επίσης ότι ο Δήμος θα βοηθήσει τα μέγιστα έτσι ώστε να καταστεί η Αγία Νάπα η πόλη για τη διοργάνωση μεγάλων αγώνων Μπριτζ.

Στο δικό της σύντομο χαιρετισμό η κυρία Σουζάνα Μελά εξήγησε ότι η ιδέα για διεξαγωγή του διαγωνισμού ξεκίνησε μετά από παρότρυνση Σκανδιναβών τουριστών οι οποίοι διαμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Αγία Νάπα και ηγούνται τους δύο ομίλους Μπριτζ τους οποίους ίδρυσαν με δική τους πρωτοβουλία.

Η κυρία Μελά ευχαρίστησε τον Δήμο Αγίας Νάπας ιδιαίτερα τον Δήμαρχο για την οικονομική και ηθική στήριξη, τους χορηγούς, Αyia Napa Water World Park και Sarah Hoddle, ιδιοκτήτρια της Island Homes, τους συμμετέχοντες και σε όλους όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή του διαγωνισμού. Εξέφρασε επίσης την ευχή ότι ο πρώτος αυτός διαγωνισμός στην Αγία Νάπα θα είναι η απαρχή για τη διοργάνωση μεγαλύτερων διαγωνισμών και σε επαγγελματικό πλέον επίπεδο.

Εκ μέρους των Σκανδιναβών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό η κυρία Λίζα Άσλαντ επισήμανε τη μεγάλη αγάπη που τρέφουν για την Κύπρο, τους Κύπριους και για την Αγία Νάπα όλοι οι Σκανδιναβοί που διαμένουν στην πόλη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Το Μπριτζ» πρόσθεσε «είναι ένα πνευματικό – παιγνίδι άθλημα που αγαπούν πολύ οι Σκανδιναβοί γι’ αυτό και ιδρύσαμε δύο Ομίλους στην Αγία Νάπα και ευελπιστούμε ότι με την βοήθεια της Τοπικής Αρχής να γίνει καλύτερη οργάνωση έτσι ώστε η Αγία Νάπα να γίνει

δημοφιλής προορισμός του Μπριτζ». Η κυρία ΄Ασλαντ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την κυρία Μελά για την άψογη διοργάνωση του διαγωνισμού.

Τα έξι ζευγάρια, νικητές του διαγωνισμού του «Ayia Napa Valentines Cup» είναι:

1 Γιώργος Κολέττης και Tάκης Πολίτης
2 Ragnar Johansson και Αjarl Berglund
3 Gunvor Rönnbäck και Ulla Grundel
4 Χαράλαμπος Μαυρίδης και Binta Jarneh
5 Kolbjörn Bogen και Ståhle Johansen
6 Γιώργος Γεωργιάδης και Τέρψη Ιωάννου

DSC 3298 ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, Διαγωνισμός Μπριτζ, Νέα Αμμοχώστου, νικητές

DSC 3223 ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, Διαγωνισμός Μπριτζ, Νέα Αμμοχώστου, νικητές

thumbnail DSC 3155 ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, Διαγωνισμός Μπριτζ, Νέα Αμμοχώστου, νικητές

thumbnail DSC 3173 ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, Διαγωνισμός Μπριτζ, Νέα Αμμοχώστου, νικητές