ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Η Αντωνία κόβει τα μαλλιά της μετά από 30 χρόνια για καλό σκοπό!

"Είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω" - Αφορμή το κόψιμο της γενειάδας του Αντώνη Λοΐζου στο Παραλίμνι - Για στήριξη του Κέντρου Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου

Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Untitled 2 exclusive, Σύνδεσμος Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου, Σωματείο Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου, Φιλανθρωπικά

Σε μία αξιέπαινη και συνάμα συγκινητική χειρονομία προχωρεί η Αντωνία Κύπαη, η οποία μετά από τριάντα ολόκληρα χρόνια αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της για καλό σκοπό, στηρίζοντας το έργο του Κέντρου Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Νοεμβρίου από τις 3 μέχρι και τις 5 το απόγευμα στο ξενοδοχείο SunGarden στην Αγία Νάπα.

Όπως ανέφερε η ίδια στο Famagusta.News, πήρε την απόφαση να κόψει κοντά τα μαλλιά της έπειτα από 30 ολόκληρα χρόνια, αλλά ήθελε να κάνει μια χειρονομία που να συμβάλει για τον σκοπό αυτό και με αφορμή το κόψιμο της γενειάδας του Αντώνη Λοΐζου κατά την περσινή χρονιά (μετά από 12 χρόνια), έλαβε και η ίδια την απόφαση να στηρίξει το Κέντρο Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της συζύγου του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννη Καρούσου, Μαρίας Καρούσου και θα την παρουσιάζει η Δόξια Μουτσουρή-Μάου.

Θα γίνει δημοπρασία για την πρώτη ψαλλιδιά, ενώ στον χώρο θα γίνεται δωρεάν διάγνωση μαλλιών από έμπειρους κομμωτές και πωλήσεις εξειδικευμένων προϊόντων από τις οποίες το 20% θα διατεθεί για το Κέντρο Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου.

Το κομμωτήριο Nicholas στην Ξυλοφάγου θα αναλάβει το κούρεμα της Αντωνίας Κύπαη και θα προσφέρει δωρεάν διάγνωση σε όλους που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση και θα μπορούν να αγοράσουν προϊόντα Kerastacse, Moroccanoil, Olaplex, hair burst vitamins, dexen hair building fibers.

253892583 3166417380280532 3554503636649574695 n exclusive, Σύνδεσμος Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου, Σωματείο Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου, Φιλανθρωπικά

Famagusta.News