ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ήρθε για bachelor party και κατέληξε στο νοσοκομείο

δρόμος Νέα Αμμοχώστου, ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ

Ήλθαν μαζί με παρέα από τη Βρετανία στην Αγία Νάπα για το bachelor party που διοργάνωνε ένας κοινός τους φίλος. Η διασκέδαση, όμως, κατέληξε σε παρεξήγηση και σε καβγά, που ενδεχομένως να εξελιχθεί και σε τραγωδία, αφού ένας εξ αυτών χαροπαλεύει στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι…

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 27χρονος Βρετανός υπήκοος, έπειτα από επίθεση και κτύπημα που δέχθηκε από 25χρονο ομοεθνή του που ήταν στην ίδια παρέα. Πρόκειται για τον Malik Ali Imran, πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος βρίσκεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, το ΤΑΕ Αμμοχώστου «φόρεσε χειροπέδες» στον Luke Senior.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της περασμένης Τρίτης στην Αγία Νάπα. Ενώ το θύμα και ο θύτης περπατούσαν σε δρόμο κοντά στην κεντρική πλατεία του τουριστικού θερέτρου, παρεξηγήθηκαν για ασήμαντο λόγο. Καβγάδισαν και σε κάποια στιγμή ο 25χρονος έχασε την ψυχραιμία του και γρονθοκόπησε τον 27χρονο, ο οποίος πέφτοντας κτύπησε με το κεφάλι στο πλακόστρωτο. Ο Imran μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι και αιμορραγία στον εγκέφαλο. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο της πρωτεύουσας. Ο 25χρονος Luke Senior συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Χθες οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο διέταξε την εξαήμερη προσωποκράτησή, του έπειτα από αίτημα της Αστυνομίας, μέχρι τη συμπλήρωση των ανακρίσεων. Εναντίον του διερευνώνται αδικήματα επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης. Ο ύποπτος έδωσε θεληματική κατάθεση και παραδέχεται ενοχή, δίνοντας λεπτομέρειες για το συμβάν. Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ο ύποπτος και το θύμα δεν είχαν καταναλώσει οινοπνευματώδη ποτά πριν από το επεισόδιο.

Πηγή: ΠΟΛΙΤΗΣ