ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Καρέ-καρέ η ληστεία σε υπεραγορά (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρία πρόσωπα υπό την απειλή μαχαιριού άρπαξαν από την υπάλληλο τις εισπράξεις του ταμείου και τράπηκαν σε φυγή ενώ δε δίστασαν να την ψεκάσουν με σπρέι πιπεριού.

Θρασύτατη ληστεία διαπράχθηκε χθες βράδυ σε υπεραγορά στην Αγία Νάπα.

Η ώρα είναι δέκα το βράδυ. Η λιγοστή κίνηση εν μέσω χειμερινής περιόδου στην Αγία Νάπα, ευνοεί το έργο των τριών επίδοξων ληστών οι οποίοι εισέρχονται εντός υπεραγοράς στη λεωφόρο Νησί.

Οι τρεις αλλοδαποί φορούν κουκούλα από φούτερ όμως τα πρόσωπά τους είναι ακάλυπτα, αποδεικνύοντας το θράσος τους.

Οι κινήσεις τους προσχεδιασμένες, κάτι που αποδεικνύει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στο εξωτερικό της υπεραγοράς, αφού ένας εκ των τριών έχει ρόλο τσιλιαδόρου και παραμένει έξω καθ’ όλη τη διάρκεια της ληστείας.

Οι άλλοι δύο προσποιούνται τους πελάτες και μάλιστα πληρώνουν αριθμό προϊόντων τα οποία αφήνουν στο ταμείο.

Ακολούθως, όπως φαίνεται στο βίντεο του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης το οποίο εξασφάλισε το Σίγμα, ο ένας ανασύρει μαχαίρι και ζητεί από την υπάλληλο να του δώσει τις εισπράξεις.

Η 22 χρόνων ελληνοκύπρια υπάλληλος, έντρομη ανοίγει την ταμειακή μηχανή και τους παραδίδει το ποσό των εξακοσίων ευρώ από τις εισπράξεις της ημέρας, ενώ μάλιστα στην προσπάθειά τους να της αρπάξουν το κινητό τηλέφωνο, αυτή αρνείται και την ψεκάζουν με σπρέι πιπεριού και στη συνέχεια τρέπονται σε φυγή.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας μετέβησαν στην σκηνή και περισυνέλεξαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις, ενώ η Αστυνομία αξιολογεί το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό τους.

Famagusta.News