ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Κλειστός δρόμος για εγκατάσταση αγωγού πιέσεως

Εργασίες εγκατάστασης αγωγού πιέσεως από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Αγίας Νάπας

Στιγμιότυπο 2020 01 31 17 1 Δήμος Αγίας Νάπας, Νέα Αμμοχώστου, Οδικά Έργα
Εικόνα Αρχείου, ©Famagusta.News

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι, από την Τρίτη 4/2/2020 και για περίοδο τρεισήμισι περίπου μηνών, θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης αγωγού πιέσεως από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Αγίας Νάπας στο δρόμο Αγία Νάπα – Νησί – Μακρόνησος (Ε309) από τη συμβολή φώτων τροχαίας NISSI BEACH HOTEL μέχρι την εκκλησία Αγίας Θέκλας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, στο τμήμα του δρόμου από τα φώτα τροχαίας NISSI BEACH HOTEL και για 200μ. περίπου δυτικά, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται με εκτροπή από την κατεύθυνση Αγίας Νάπας προς τον αυτοκινητόδρομο και με μονοδρόμηση της πορείας προς Αγία Θέκλα. Η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Αγία Θέκλα προς Αγία Νάπα θα διοχετεύεται ομαλά με χρήση κώνων και κατευθυντήριου τόξου πορείας προς τη δεξιά λωρίδα, μέχρι τα φώτα τροχαίας NISSI BEACH HOTEL.

Στη συνέχεια το επόμενο τμήμα του δρόμου με κατεύθυνση από Αγία Νάπα προς Αγία Θέκλα σε απόσταση 200μ. περίπου και στη συνέχεια διαδοχικά ανά 200μ. μέχρι το τέλος του έργου, η κυκλοφοριακή διαχείριση θα γίνεται με προσωρινά μετακινούμενα φώτα τροχαίας.

Famagusta.News