ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Λήστεψε περίπτερο και προσπάθησε να διαφύγει στο εξωτερικό

arrest Αστυνομία, Δικαστήριο, Ληστεία, Νέα Αμμοχώστου
Εικόνα Αρχείου

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 38 χρόνων, προέβησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα τα μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, ενώ αυτός είχε παρουσιαστεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας για να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που εξασφάλισε το Famagusta.News από την Αστυνομία, τα στοιχεία του 38χρονου εντοπίζονταν στον κατάλογο στοπ λιστ, αφού εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου, 2018 σε περίπτερο στην Αγία Νάπα.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία της Αστυνομίας, γύρω στις 5 το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης 5 Σεπτεμβρίου, άγνωστο πρόσωπο εισήλθε σε περίπτερο στην Αγία Νάπα και έκλεψε αριθμό πακέτων καπνού. Ο 57χρονος ιδιοκτήτης του περιπτέρου, προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον δράστη χωρίς αποτέλεσμα αλλά με τη βοήθεια άλλων προσώπων, κατάφερε να του αποσπάσει την κλαπείσα περιουσία.

Σήμερα, ο 38χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησής του.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Famagusta.News