ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Με επιτυχία η διαδικτυακή εκδήλωση με τους “Μικρούς Ρεμπέτες” και τον πολιτιστικό όμιλο “Ρυθμός”.

DSC 2385 Ayia Napa, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, Μικροί Ρεμπέτες, Πάρκο Γλυπτικής Αγίας Νάπας, ρυθμος, Χρήστος Ζανέττος

Με πολύ μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Οn Line Μουσικοχορευτική Εκδήλωση, με το Μουσικό Σχήμα «Οι Μικροί Ρεμπέτες» και ο Πολιτιστικός ΄Ομιλος «Ρυθμός», την οποία διοργάνωσε 

ο Δήμος Αγίας Νάπας στο χώρο του Πάρκου Γλυπτικής, κατόπιν δικής του πρωτοβουλίας και την εθελοντική συνεισφορά των πιο πάνω μουσικοχορευτικών συγκροτημάτων και συνεργατών του στη τεχνική κάλυψη. Στην εκδήλωση τα δύο σχήματα παρουσίασαν από τις 6.30μ.μ μέχρι τη δύση του ηλίου ρεμπέτικα τραγούδια και χορούς.  

DSC 2481 Ayia Napa, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, Μικροί Ρεμπέτες, Πάρκο Γλυπτικής Αγίας Νάπας, ρυθμος, Χρήστος Ζανέττος

Προλογίζοντας την εκδήλωση ο Δήμαρχος  κ. Χρίστος Ζαννέττου ανέφερε ότι ο Δήμος Αγίας Νάπας, ένας κατ’ εξοχήν τουριστικός Δήμος ο οποίος πάντοτε συνδύαζε τον τουρισμό με τον Πολιτισμό και ευρύτερα γνωστός για τη διοργάνωση μεγάλων πολιτιστικών εκδηλώσεων δεν θα μπορούσε τη δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας να μην βρει τρόπο μέσω έστω της τεχνολογίας να παρουσιάσει διαδικτυακά καλλιτεχνική εκδήλωση.  

Διαβεβαίωσε ότι όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση ο Δήμος θα αρχίσει τη διοργάνωση των καλλιτεχνικών του εκδηλώσεων. Εξέφρασε επίσης, τις εγκάρδιές του ευχαριστίες προς τη Βουλή των Αντιπροσώπων και το Υφυπουργείο Τουρισμού που έθεσαν την εκδήλωση υπό την αιγίδα τους,  στα δύο μουσικοχορευτικά σχήματα και σε όλους τους συνεργάτες στην τεχνική κάλυψη της εκδήλωσης για την εθελοντική τους προσφορά, στην Πολιτιστική Υπηρεσία του Δήμου, ιδιαίτερα στην Πολιτιστική Λειτουργό κυρία Μαρία Τοφινή Τσαντίλα.

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συμποσίου Γλυπτικής κ. Κίκης Κωνσταντίνου εξέφρασε την ευαρέσκεια του που επιλέγηκε ο χώρος του Πάρκου Γλυπτικής αυτού του μεγαλεπήβολου πολιτιστικού έργου για τη διοργάνωση της Οn Line Μουσικοχορευτική Εκδήλωσης, τονίζοντας ότι ο Πολιτισμός πάντοτε διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε καιρούς πολέμους και πανδημιών γιατί χωρίς πολιτισμό δεν υπάρχει ζωή.

Στη σημασία του Πολιτισμού για την ανθρωπότητα στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζει κατά καιρούς είτε λόγω πολέμων ή πανδημιών, αναφέρθηκε και η Πολιτιστική Λειτουργός του Δήμου κυρία Μαρία Τοφινή Τσαντίλα και τόνισε ότι πάντοτε ο Πολιτισμός θα αναβιώνει μέσα από τις στάχτες του.

Famagusta.News