Αγία Νάπα: Με Γιώργο Τσαλίκη η Χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση στις 20/11

Φαντασμαγορική αναμένεται να είναι φέτος η εκδήλωση Φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Διάκοσμου στην Αγία Νάπα

Αντίγραφο του Main Image x2 exclusive

Φαντασμαγορική αναμένεται να είναι φέτος η εκδήλωση Φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Διάκοσμου στην Αγία Νάπα, η οποία εκτός από την μεγάλη συναυλία με τον γνωστό Έλληνα τραγουδιστή Γιώργο Τσαλίκη και τους Κings, το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει και πολλές εκπλήξεις. Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 από τις 4:00 μ.μ. Πλατεία Αγίου Γεωργίου – Λιμανάκι Αγίας Νάπας.

Το πρόγραμμα αρχίζει στις 4.00μ.μ με τον Γιορτινό Φιλανθρωπικό Μαραθώνιο, o οποίος θα διεξαχθεί κατά μήκος της Λεωφόρου Μακαρίου και στον οποίο συμμετέχουν ο ΄Αγιος Βασίλης και οι Μασκότ της Disney. Στις 4.20μ.μ το Evolution Dance Studio θα παρουσιάσει το «Χριστουγεννιάτικο όνειρο» και ακολουθούν στις 4.30μ.μ  και 4.45μ.μ αντίστοιχα, οι χορευτικές παραστάσεις «Με μια σκάλα στο Φεγγάρι» από το Freedom Dance Studio και «Κοριτσάκι με τα σπίρτα & Καρυοθραύστης» από το Outplay Dance Studio και το  3533 Junior Dance Company ενώ στις 5.15μ.μ θα κάνει την εμφάνισή της η Μπάντα Κρουστών Batukinio.

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου η ώρα 5.20μ.μ θα ανάψει με το πάτημα ενός κουμπιού την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και αμέσως μετά η Σχολή Χορού Passion Dancing Group θα παρουσιάσει την χορευτική παράσταση «It’s Passion Christmas».

16373a8ee89941 2 exclusive

Η βραδιά θα κλείσει με την μεγάλη συναυλία που θα δώσει στις 6.00μ.μ ο γνωστός ΄Ελληνας τραγουδιστής  Γιώργος Τσαλίκης μαζί με τους Κings οι υπόσχονται να ξεφαντώσουν το κοινό χαρίζοντας τους αξέχαστες και ανεπανάληπτες στιγμές.

Στο χώρο θα διεξάγεται επίσης Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζαράκι των Συνδέσμων Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Νάπας «Αντώνης Τσόκκος» και του Δημόσιου Κοινοτικού Νηπιαγωγείου Αγίας Νάπας.  Επίσης, ο ΄Αη Βασίλης θα κυκλοφορεί ανάμεσα στο κοινό και θα μοιράζει δώρα σε όλα τα παιδιά.

34ff513531b4364a02d189a963f0c0dd 7 exclusive