ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας σε δισκοθήκες και μπιραρίες

Καταγγελίες για παράνομη εργασία, άγρα πελατών και οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλης

ImageHandler exclusive, Αστυνομία

Μεγάλη εκστρατεία για πάταξη της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας καθώς και για τις τροχαίες παραβάσεις διεξήγαγε η Αστυνομία στην Αγία Νάπα το βράδυ της Παρασκευής και τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, τη νύχτα της Παρασκευής 13 Μαΐου 2022 μέχρι και τα ξημερώματα του Σαββάτου, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου (Σταθμός Αγίας Νάπας, ΟΠΕ, ΤΑΕ, Τροχαία και Μέλη Σταθμών) καθώς και η ΥΚΑΝ Αμμοχώστου, η ΥΑΜ και η ΜΜΑΔ, έλαβαν μέρος σε επιχείρηση της αστυνομικής διεύθυνσης Αμμοχώστου στην Αγία Νάπα στο πλαίσιο ενεργειών που γίνονται για πάταξη της εγκληματικότητας και παραβατικότητας στις περιοχές που βρίσκονται οι μπυραρίες και δισκοθήκες παρά την πλατεία Αγίας Νάπας.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων προέκυψαν δύο υποθέσεις παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, 3 υποθέσεις παράνομων εργοδότηήσεων, 4 υποθέσεις άγρας πελατών και μία καταγγελία για λειτουργία νυχτερινού κέντρου χωρίς άδεια από το Υφυπουργείο Τουρισμού, χωρίς άδεια ποτού και εκπομπής ήχου.

Επίσης έγιναν οι εξής τροχαίες καταγγελίες:

Μία οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών μία οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ is και ένας ανήλικος οδηγός χωρίς άδεια οδηγού.

Οι υποθέσεις εξετάζονται από τον αστυνομικό σταθμό Αγίας Νάπας, την τροχαία, τον ΟΠΕ και την ΥΑΜ Αμμοχώστου.

Famagusta.News