ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Νέα εκστρατεία με τίτλο “Η Καρδιά του Καλοκαιριού”

IMG 4bc673be1962026f092c3d52b176cbb6 V Εκστρατεία, Η καρδία του καλοκαιριού, Νέα Αμμοχώστου, προώθηση. τουρισμός

Με νέα εκστρατεία ο Δήμος Αγίας Νάπας, με σκοπό την προώιηση του δημοφιλούς τουριστικού θερέτρου.

Σε Δελτίο Τύπου του Δήμου, αναφέρεται πως, η Αγία Νάπα είναι για ακόμα μια χρονιά η καρδιά του καλοκαιριού!

Έτοιμη πάντοτε να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους στις χρυσαφένιες αμμουδιές της και τα κρυστάλλινα νερά της, προσκαλεί τους επισκέπτες της να εξερευνήσουν κάθε γωνιά της. Μέσω της εκστρατείας «Αγία Νάπα – Η Καρδιά του Καλοκαιριού», η Αγία Νάπα παρουσιάζει τις φυσικές ομορφιές της, τα ενδιαφέροντα αξιοθέτα που αφηγούνται την ιστορία της και τις αμέτρητες επιλογές ψυχαγωγίας και διακέδασης που προσφέρει.

Συνδυάζοντας τον φωτεινό ήλιο της Κύπρου, βραβευμένες με γαλάζια σημαία παραλίες, την εξαιρετική φιλοξενία των ντόπιων, τη δυνατότητα για θαλάσσια σπορ και περιπάτους σε μονοπάτια της φύσης, χαλαρά beach bars και γραφικά ταβερνάκια, μουσεία και χώρους πολιτισμού, σημεία με εντυπωσιακή θέα και θαλάσσιες εκδρομές, η Αγία Νάπα αποτελεί αναμφίβολα έναν προορισμό, όπου κάθε επισκέπτης μπορεί να ζήσει την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία.

Σε μόλις 42 λεπτά από τη Λευκωσία και σε 22 λεπτά από τη Ριζοελιά, η Αγία Νάπα είναι πολύ πιο κοντά απ’ όσο νομίζουμε και αναμφίβολα, έχει να μας δώσει πολλές συναρπαστικές στιγμές. Είτε πρόκειται για την οικογένεια ή την παρέα είτε πρόκειτα για μια ρομαντική εξόρμηση για δύο, οι δραστηριότητες που μπορεί κανείς να επιλέξει στην Αγία Νάπα είναι τόσες που, σίγουρα, πρέπει να την επισκεφθεί ξανά και ξανά για να τις χορτάσει.

Πλήρως συμμορφωμένη με τους κανονισμούς ασφάλειας και υγιεινής που επιβάλλει η περίοδος που διανύουμε, η Αγία Νάπα παραμένει ένας διαχρονικός προορισμός εντός Κύπρου για μικρές και μεγάλες αποδράσεις για κάθε γούστο.

Αξιοποιώντας τα social media ως εργαλείο περαιτέρω προβολής της, η Αγία Νάπα δραστηριοποιείται δυναμικά σε Facebook και Instragram στους ακόλουθους λογαριασμούς που αφορούν την συγκεκριμένη εκστρατεία:

https://www.facebook.com/pameayianapa/

https://www.instagram.com/pameayianapa

Παράλληλα, μέσα από διαγωνισμό που έχει προγραμματιστεί να τρέξει το επόμενο διάστημα, κάθε Τετάρτη θα κληρώνονται 5 τυχεροί, οι οποίοι θα κερδίζουν δωρεάν παραχώρηση ομπρέλας με δύο ξαπλώστρες σε όποια δημοτική παραλία της Αγίας Νάπας επιθυμούν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Αγία Νάπα και την εκστρατεία «Αγία Νάπα – Η Καρδιά του Καλοκαιριού», επισκεφθείτε: www.pameayianapa.com