ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Νέο βίντεο από την πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο συγκροτήματος διαμερισμάτων και καταστημάτων, στην Αγία Νάπα.

Διαβάστε επίσης: 
– Καρέ-καρέ η πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Αγία Νάπα (ΒΙΝΤΕΟ)
– ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Πυρκαγιά σε διαμέρισμα – Άμεση επέμβαση Πυροσβεστικής

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η κλήση για πυρκαγιά λήφθηκε η ώρα 19.34 και ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου με 4 πυροσβεστικά οχήματα, θέτοντας την υπό έλεγχο στις 20.27.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το Famagusta.News από τη στιγμή της πυρκαγιάς:

Από την πυρκαγιά, το διαμέρισμα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε και προκάλεσε καταστροφές και στο κλιμακοστάσιο. Ελαφρές ζημιές υπέστη η μπυραρία που βρίσκεται στο ισόγειο κάτω από το διαμέρισμα.

Αναφέρεται επίσης ότι οι τρεις αλλοδαποί ασιατικής καταγωγής ένοικοί του απουσίαζαν την ώρα έναρξης της πυρκαγιάς. Έγινε προληπτική εκκένωση ενοίκων άλλων διαμερισμάτων χωρίς να κινδυνεύσει κανένας. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Εξάλλου, τα ξημερώματα η ώρα 01.36 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο έξω από το συγκρότημα διαμερισμάτων που διαμένει η ιδιοκτήτης του, στο χωριό Έμπα στην Πάφο.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 01.55. Το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 10ης Ιανουαρίου 2019 μέχρι και τις 07.00 της 11ης Ιανουαρίου 2019 ανταποκρίθηκε σε 29 κλήσεις για βοήθεια, 7 πυρκαγιές, 17 ειδικές εξυπηρετήσεις και 5 ψευδείς κλήσεις.

Famagusta.News / ΚΥΠΕ