ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: «Οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας» – Σε χειρουργική επέμβαση 26χρονη τραυματίας

32C001C0 7F38 43A5 837E CEDD6637E70A Αστυνομία, Έγκλημα

Ωσ οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας χαρακτηρίζει η Αστυνομία τη νέα γκανγκστερική επίθεση με καλάσνικοφ έξω από γνωστή καφετέρια της Αγίας Νάπας.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη ο οποίος σήμερα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες άνοιξε πυρ έξω από γνωστή καφετέρια στην οδό Κρύου Νερού τραυματίζοντας τέσσερα άτομα.

Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη από την Αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνες σε προσπάθεια εντοπισμού στοιχείων τα οποία να συνδέουν τον δράστη ο οποίος παραμένει άφαντος.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, γύρω στη 1:30 σήμερα τα ξημερώματα κουκουλοφόρος ο οποίος βρισκόταν σε παρακείμενο από την καφετέρια ανθώνα, κρατώντας καλάσνικοφ, πέρασε μπροστά από τη βιτρίνα της καφετέριας και ξεκίνησε να πυροβολεί εναντίον παρέας έξι ατόμων. Στόχος σύμφωνα με τος πληροφορίες γνωστός επιχεορηματίας της περιοχής ο οποίος βρισκόταν προηγουμένως μαζί τους αλλά κατά την ώρα της επίθεσης είχε αποχωρήσει.

Δύο άνδρες ηλικίας 38 ετών, ένας 32χρονος και μία 26χρονη τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς και διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου με την κατάσταση της υγείας τους να είναι εκτός κινδύνου, ενώ η κοπέλα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Πληροφορίες του Famagusta.News αναφέρουν ότι ο δράστης διέφυγε μέσω της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι διέφυγε με μοτοσυκλέτα.

Η Αστυνομία έχει δώσει οδηγίες για έλεγχο όλων των σημείων εξόδου της Δημοκρατίας ενώ μέλη της δύναμης χτενίζουν την περιοχή για εντοπισμό του δράστη. Παράλληλα, χρήσιμα στοιχεία θα δώσει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας οι οποίες βρίσκονται εγκατεστημένες στην καφετέρια και σε παρακείμενα υποστατικά.

Famagusta.News