ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Πακέτα τροφίμων από την ΕΔΟΝ σε άπορες οικογένειες

Σε συλλογή τροφίμων προχώρησε η ΕΔΟΝ Αγίας Νάπας ετοιμάζοντας 18 συνολικά πακέτα τροφίμων για άπορες οικογένειες τα οποία παραδόθηκαν την περασμένη Τετάρτη 29 Απριλίου στο Δημοτικό Σχολείο της πόλης για να δοθούν στη συνέχεια στις οικογένειες αυτές.

Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρεται ότι ως ΕΔΟΝ Αγίας Νάπας, μπροστά στις δύσκολες συνθήκες τις οποίες βιώνουν πολλές οικογένειες, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και της εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων αποφασίστηκε η συλλογή τροφίμων, για να δοθεί ανάσα σε άπορες οικογένειες.

Όπως αναφέρεται, μετά από επικοινωνία με το Δημοτικό σχολείο Αγίας Νάπας ετοιμάστηκαν 18 πακέτα τροφίμων για άπορες οικογένειες μαθητών τα οποία και παραδόθηκαν την Τετάρτη 29/4 στο σχολείο για να δοθούν στις οικογένειες αυτές.

“Στις δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος και ο λαός μας είναι ο εθελοντισμός και η κοινωνική αλληλεγγύη που κρατούν ψηλά τη σημαία του ανθρώπου δίνοντας στίγματα αισιοδοξίας για να ατενίσουμε ξανά μαζί το μέλλον σε μια περίοδο όπου κανείς δεν πρέπει να είναι αποκλεισμένος από τις βασικές ανθρώπινες ανάγκες.”

Famagusta.News