Αγία Νάπα: Παρουσίαση του βιβλίου «Κκεβλίτικη μου τραουθκιά» του γνωστού Λαϊκού Ποιητή Ηλία Χατζήμιχαηλ

Παρουσίαση του βιβλίου «Κκεβλίτικη μου τραουθκιά» του γνωστού Λαϊκού Ποιητή Ηλία Ηλία Χατζήμιχαηλ στο Δημοτικό Θέατρο Αγίας Νάπας

1DDCF0E7 195F 4A29 A29A 3978F19AB695

Σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 στο Δημοτικό Θέατρο της Αγίας Νάπας η ώρα 18.00, θα γίνει η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Κκεβλίτικη μου τραουθκιά» του γνωστού Αγιανναπίτη Λαϊκού Ποιητή Ηλία Ηλία Χατζήμιχαηλ.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της και θα απευθύνει χαιρετισμό η Α.Ε Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κα. Αννίτα Δημητρίου. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν επίσης, ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας κ. Κλεάνθης Κουτσόφτας και ο Πρόεδρος του Ομίλου Λαϊκών Ποιητών και Φίλων της Ποίησης κ. Αντώνης Κατσαντώνης.

Στη συνέχεια θα γίνει η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής από τον καταξιωμένο Λαϊκό Ποιητή, Κριτικό της Λαϊκής Ποίησης και συγγραφέα κ. Παντελή Κακολή, απαγγελία ποιήματος από τον Κωνσταντίνο Χρήστου Γρίλια και αντιφώνηση από τον Ποιητή Ηλία Ηλία Χατζήμιχαηλ.

Η βραδιά θα κλείσει με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τους Μιχάλη και Πέτρο Κουλουμή και το Μουσικό Σύνολο «Τρόπος». Σημειώνεται επίσης, ότι στην είσοδο του θεάτρου το βιβλίο θα διατίθεται προς πώληση, το οποίο θα υπογράφει ο κ. Χατζήμιχαηλ.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει δεξίωση στο χώρο υποδοχής του Δημοτικού Μεγάρου.

2FA2852F 9BF6 4148 AAE7 C02F35DFA9F5