ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Προς πώληση ακίνητο αξίας €6 εκατομμυρίων κοντά στην Μαρίνα Αγίας Νάπας!

Ένα ακίνητο με αξία πολλών εκατομμυρίων ξεχωρίζει από την τελευταία λίστα που ανάρτησε στην ιστοσελίδα της η Altamira, η διαχειρίστρια των ακινήτων του πρώην Συνεργατισμού.

Η Αltamira έβγαλε προς πώληση χωράφι στην τουριστική ζώνη εντός της οποίας κατασκευάζεται το εμβληματικό έργο της Μαρίνας Αγίας Νάπας, στην τιμή των €6.140.000- μπορεί να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο ελκυστικά τουριστικά χωράφια στο Δήμο Αγίας Νάπας, επιφάνειας 13.542 m2.

Η ενιαία μονάδα ανάπτυξης βρίσκεται περίπου 400 μέτρα νοτιοδυτικά του «Waterworld Waterpark», 185 μέτρα νότια της Λεωφόρου Αγίας Θέκλας και δίπλα από τη Μαρίνα της Αγίας Νάπας.

Το ακίνητο, ως ενιαία μονάδα ανάπτυξης, καταλήγει σε δημόσιο δρόμο (άσφαλτο) πλάτους 11 μέτρων, με πρόσοψη δρόμου 70 μέτρων. Βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τον εγγεγραμμένο δρόμο και προσφέρει απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα.

Σημειώνεται πως, η ενδεικτική τιμή μπορεί να αναθεωρηθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Δεσπόζουν τα οικόπεδα και τα χωράφια

Συνολικά, η νέα λίστα της Altamira περιέχει 84 ακίνητα εκ των οποίων τα 79 οικόπεδα και χωράφια.

Τα υπόλοιπα 78 οικόπεδα και χωράφια -πέραν του ακινήτου δίπλα από την Μαρίνα Αγίας Νάπας- έχουν χαμηλότερες τιμές πώλησης. 13 από αυτά κοστίζουν από €100 χιλιάδες μέχρι €340 χιλιάδες και τα υπόλοιπα από τις €100 χιλιάδες και κάτω – τα 45 εξ αυτών από €50 χιλιάδες και κάτω.

Μεταξύ των ακινήτων υπάρχουν και δύο σπίτια, σε Άγιο Τύχωνα (€405.000) και Λακατάμια (€236.000), καθώς και διαμέρισμα στο κέντρο της Λευκωσίας (€100.000).

Πηγή: Reporter