ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ψάχνουν τα ίχνη του δράστη – Στο Μουσείο οι έρευνες (ΕΙΚΟΝΑ)

7AD52873 DD79 4E6C 9AD6 768A4B15250A Αστυνομία, Έγκλημα

Στον εντοπισμό του καλάσνικοφ με το οποίο ο κουκουλοφόρος άνοιξε πυρ τα ξημερώματα σε γνωστή καφετέρια της Αγίας Νάπας αλλά στα ίχνη του ιδίου επικεντρώνονται πλέον οι έρευνες της Αστυνομίας.

Μέλη της δύναμης διεξάγουν αυτή την ώρα εντατικές έρευνες στο Μουσείο «Θάλασσα» το οποίο βρίσκεται δίπλα από την καφετέρια και το οποίο έχει αποκλειστεί.

Τα μέλη της Αστυνομίας ψάχνουν τα στοιχεία για να συμπληρώσουν το παζλ για εντοπισμό του δράστη ενώ φαίνεται να έχουν ληφθεί σημαντικά τεκμήρια από υπόγειο χώρο του μουσείου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις δύο σήμερα τα ξημερώματα, πρόσωπο που φορούσε κουκούλα στο κεφάλι, πέρασε έξω από καφεστιατόριο που βρίσκεται στην Λεωφόρο Κρυού Νερού και αφού ανέσυρε όπλο έριξε ριπές πυροβολισμών εναντίον των θαμώνων, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Αποτέλεσμα των πυροβολισμών ήταν να τραυματιστούν τέσσερα άτομα, μία γυναίκα ηλικίας 26 ετών, δύο άνδρες ηλικίας 38 ετών και ένας άνδρας 32 ετών.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της ΑΔΕ και του ΤΑΕ Αμμοχώστου, ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τους τέσσερις τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Ολοι οι τραυματίες φέρουν διαμπερή τραύματα από τις σφαίρες στο σώμα τους, ενώ η 26χρονη υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Η κατάσταση των τεσσάρων ατόμων κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Η σκηνή αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Famagusta.News