ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Σε επιφυλακή οι ναυαγοσώστες – Άλλα τρία περιστατικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε επιφυλακή βρίσκονται αυτές τις μέρες οι ναυαγοσώστες του Δήμου Αγίας Νάπας οι οποίοι κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν άλλα τρία περιστατικά χθες Δευτέρα (30/7).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Famagusta.News, λόγω των δυνατών ανέμων που πνέουν τις τελευταίες ημέρες αλλά λόγω κυρίως και της απειρίας των ξένων λουομένων, οι ναυαγοσώστες του Δήμου Αγίας Νάπας κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τρία περιστατικά στην παραλία “Νησί” της Αγίας Νάπας, η οποία αυτή την περίοδο ασφυκτιά από επισκέπτες.

Συγκεκριμένα, χθες Δευτέρα στις 12:15 το μεσημέρι στην παραλία Νησί, νεαρή ηλικίας 15 ετών από τη Μεγάλη Βρετανία παρασύρθηκε από δυνατό ρεύμα και κάλεσε σε βοήθεια. Χάρη στην άμεση επέμβαση των μελών της ναυαγοσωστικής ομάδας του Δήμου Αγίας Νάπας μεταφέρθηκε με ασφάλεια στην ακτή.

2 001 exclusive, Nissi Beach, Ναυαγοσώστες, Παραλίες

Επίσης, στην ίδια παραλία, στις 16:15 ηλικιωμένη παρασύρθηκε από ρεύμα και κάλεσε σε βοήθεια. Επενέβησαν οι ναυαγοσώστες του Δήμου Αγίας Νάπας οι οποίοι την μετέφεραν με ασφάλεια στην ακτή.

1 001 exclusive, Nissi Beach, Ναυαγοσώστες, Παραλίες

Τέλος, στην ίδια παραλία, στις 16:40 δύο νεαρές από τη Μεγάλη Βρετανία κινδύνευσαν όταν παρασύρθηκαν από το δυνατό θαλάσσιο ρεύμα και κάλεσαν σε βοήθεια. Επενέβησαν έγκαιρα οι ναυαγοσώστες του Δήμου Αγίας Νάπας οι οποίοι τις διέσωσαν και τις μετέφεραν με ασφάλεια στην ακτή.

Famagusta.News