ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Σε εξέλιξη το Παγκόσμιο Τουρνουά Μπιλιάρδου με πάνω από χίλιους αθλητές (ΒΙΝΤΕΟ)

Συμμετέχουν 15 χώρες, ανάμεσά τους και η Κύπρος. Τεράστια οφέλη σε χειμερινό τουρισμό και στο άθλημα του μπιλιάρδου

Σε εξέλιξη βρίσκεται στην Αγία Νάπα το Διεθνές Τουρνουά Μπιλιάρδου Blackball, στο οποίο συμετέχουν περισσότεροι από χίλιοι αθλητές από 15 χώρες.

Ιδιαίτερα σημαντικό για τον κυπριακό αθλητισμό αλλά και για το άθλημα του μπιλιάρδου στην Κύπρο είναι το διεθνές τουρνουά Blackball το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αγία Νάπα και στο οποίο συμμετέχουν περισσότεροι από χίλιοι αθλητές από δεκαπέντε χώρες, μεταξύ άλλων η Αυστραλία, η Μαλαισία, η Σουηδία, η Νορβηγία και η Μάλτα.

Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του Famagusta.News:

https://youtu.be/3NY4nwrL5cY

Όπως ανέφερε η Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπιλιάρδου Blackball, με τη συγκεκριμένη παγκόσμια διοργάνωση μπήκε η Κύπρος στον χάρτη, κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον κυπριακό αθλητισμό, αλλά και για το άθλημα του Blackball συγκεκριμένα.

Δείτε το ρεπορτάζ της τηλεόρασης Sigma:

https://youtu.be/R9ZnsA4qJtc

Το διεθνές τουρνουά ξεκίνησε την Κυριακή, 10 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί το ερχόμενο Σάββατο στο ξενοδοχείο Adams στην Αγία Νάπα, το οποίο έχει διαμορφωθεί ειδικά με περισσότερα από 45 τραπέζια μπιλιάρδου, ενώ συμμετέχουν αθλητές όλων των ηλικιών καθώς και άτομα με αναπηρία.

Famagusta.News