ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Συλλήψεις για παράνομη πώληση αερίου laughing gas

laughing gas WEB 1 exclusive
Εικόνα Αρχείου

Μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου εντόπισαν σε δύο περιπτώσεις χθες το απόγευμα και το βράδυ, δύο κοπέλες να πωλούν παράνομα υποξείδιο του αζώτου (laughing gas).

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4.30 το απόγευμα, εντόπισαν σε περιοχή της Αγίας Νάπας, 19χρονη να έχει στην κατοχή της μία φιάλη η οποία περιείχε υποξείδιο του αζώτου (laughing gas), εννιά αχρησιμοποίητες αμπούλες, μία χρησιμοποιημένη, 25 άδεια μπαλόνια, καθώς και μικρό χρηματικό ποσό. Η 19χρονη είχε θεαθεί προηγουμένως να πωλεί σε τουρίστρια μπαλόνι το οποίο περιείχε το συγκεκριμένο αέριο.

Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια ενώ η 19χρονη συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Στη δεύτερη περίπτωση, μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου εντόπισαν γύρω στις 11 το βράδυ, σε περιοχή της Αγίας Νάπας, 21χρονη να πωλεί υποξείδιο του αζώτου (laughing gas). Συγκεκριμένα, η 21χρονη θεάθηκε να πωλεί σε τουρίστα ένα μπαλόνι το οποίο περιείχε υποξείδιο του αζώτου.

Στην κατοχή της εντοπίστηκε μία φιάλη η οποία περιείχε υποξείδιο του αζώτου (laughing gas), δεκαεπτά αχρησιμοποίητες αμπούλες, μία χρησιμοποιημένη, 13 άδεια μπαλόνια καθώς και μικρό χρηματικό ποσό.

Η 21χρονη συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα ενώ όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια.