ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο της TUI Ρωσίας ο Χρίστος Ζαννέττου

Η συζήτηση γύρω από τον τουρισμό και την προσέλκυση Ρώσων τουριστών στην Αγία Νάπα

6EFC8D1B 1523 432A B6FA 4D1BC89A6A94 exclusive, TUI ΡΩΣΙΑΣ, Δήμος Αγίας Νάπας

Συνάντηση με τον εκπρόσωπο της TUI Ρωσίας είχε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, Χρίστος Ζανέττου.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, συζητήθηκαν η καλοκαιρινή περίοδος, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τουριστική βιομηχανία εξ’ αιτίας της πανδημίας και τις προοπτικές του τουρισμού τη νέα χρονιά

 

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση του Δήμου Αγίας Νάπας:

Εποικοδομητική συνάντηση με αντικείμενο την καλοκαιρινή περίοδο, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τουριστική βιομηχανία εξ’ αιτίας της πανδημίας και τις προοπτικές του τουρισμού τη νέα χρονιά είχε σήμερα Τρίτη 06 Ιουλίου ο Δήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέττου με τον εκπρόσωπο της ΤUI Ρωσίας κ. Vladimir Rubtsov.

Συζητήθηκαν επίσης η στρατηγική ανάπτυξης και προώθησης του κυπριακού τουρισμού που θα ακολουθηθεί, με στόχο την αύξηση του τουριστικού ρεύματος από τη Ρωσία στην Κύπρο και ιδιαίτερα στην Αγία Νάπα.

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας διαβεβαίωσε τον κ. Rubtsov ότι θα παράσχει κάθε είδους βοήθεια στην εταιρεία έτσι ώστε να καταφέρει να υλοποιήσει τους πιο πάνω στόχους της.

Από πλευράς του ο κ. Vladimir Rubtsov υπογράμμισε ότι η Κύπρος είναι από τις πιο σημαντικές αγορές του Ομίλου ΤUI ενώ η Αγία Νάπα όπως ανέφερε είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους Ρώσους τουρίστες.

85734DCF 14BD 4061 B27A 21654478282D exclusive, TUI ΡΩΣΙΑΣ, Δήμος Αγίας Νάπας