ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Συνεχίζεται η μάχη για τον τουρισμό

Διεθνή ΜΜΕ βρίσκονται στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο

Nissi Beach in Cyprus 1 Coronavirus, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, Νέα Αμμοχώστου, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, Χρήστος Ζαννέτου

Το ενδιαφέρον διεθνών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης κεντρίζει η Αγία Νάπα, στην οποία βρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες συνεργεία και δημοσιογράφοι Ελβετικών καναλιών.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Ζαννέτος, πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με τα μέσα μαζικής ενημερωσης από Ελβετία, Reiseblick, CH Media, Blick (Print & TV), στην παρουσία του μεγαλύτερου Ελβετικού Τουριστικού Πράκτορα HOTELPLAN.

Τα μέσα αυτά ενδιαφέρονται να προωθήσουν την Αγία Νάπα μέσω ντοκιμαντέρ. ΣΤο πλαίσιο αυτό, ο κ. Ζαννέτος παραχώρησε συνέντευξη για την μελλοντική πορεία και σχεδιασμούς του Δήμου.

Παράλληλα, έγινε γενική ενημέρωση για την Αγία Νάπα σχετικά με την σημερινή κατάσταση, την διαχείριση της πανδημίας Covid-19 και τις μελλοντικές δράσεις τονίζοντας την σημασία στήριξης της Ελβετικής αγοράς η οποία αποτελεί σημαντικό μερίδιο της τουριστικής βιομηχανίας της Αγίας Νάπας και της Κύπρου γενικότερα.

Ο δήμαρχος, μέσω ανάρτησής του στο Facebook ευχαρίστησε τα κανάλια, τόσο για το ενδιαφέρον όσο και για την στήριξη και προβολή ειδικά αυτές τις δύσκολες στιγμές, επιβεβαιώνοντας τον σημαντικό ρόλο που η Αγία Νάπα κατέχει στην τουριστική μας βιομηχανία.

73159118 178272943653952 2612435916776222477 n Coronavirus, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, Νέα Αμμοχώστου, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, Χρήστος Ζαννέτου

Famagusta.News