Αγία Νάπα: Συνεχίζονται οι πολιτιστικές δραστηριότητες

ayia napa Νέα Αμμοχώστου, Πολιτιστικός Χειμώνας

Ο «Πολιτιστικός Χειμώνας 2017-2018» έχει αρχίσει από τις 9 Νοεμβρίου 2017 και θα  διαρκέσει μέχρι τις αρχές Απριλίου 2018 συμπεριλαμβανομένων των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.  Σημειώνεται ότι το άναμμα των φώτων στις 3 Δεκεμβρίου θα σηματοδοτηθεί από τη διεξαγωγή ενός Διεθνούς Μαραθωνίου.

Αξιόλογα ντόπια μουσικοχορευτικά συγκροτήματα, θα λάβουν μέρος, τα οποία θα παρουσιάσουν όλων των ειδών μουσικής όπως κλασσική, κονσέρτα, jazz, έντεχνη Ελληνική Μουσική καθώς και χορευτικές παρατάσεις με διάφορες θεματικές, όπως μπαλέτο, σύγχρονο χορό, Κυπριακούς , Ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς κ.ά.

Η κοσμοπολίτικη και πολυαγαπημένη Αγία Νάπα, ένας μικρός επίγειος παράδεισος για πολλούς, κρατά ακόμη την Παράδοση με χαμόγελο και αγάπη. O Πολιτισμός για τον Δήμο αποτελεί μια αισιόδοξη αντίληψη της ζωής που αναδεικνύει τα ωραιότερα στοιχεία της Κυπριακής Ταυτότητας.

Ο Δήμος Αγίας Νάπας εκφράζει τη βεβαιότητά του ότι μέσω της κατάρτισης του χειμερινού του προγράμματος τόσο οι Δημότες αλλά και οι ξένοι επισκέπτες της Αγίας Νάπας θα μείνουν ικανοποιημένοι από την ποιότητα των εκδηλώσεων.

Οι εκδηλώσεις  διεξάγονται κάθε Πέμπτη, στην κλειστή αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου, στις 8.00μ.μ και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.