ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Συνέλαβαν 39χρονο με κλεμμένο όχημα και “φορτωμένο” ναρκωτικά

Οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών και φορτωμένος με ναρκωτικά και διαρρηκτικά εργαλεία 39χρονος

photo 27 exclusive, Αστυνομία
Εικόνα Αρχείου

Στην σύλληψη 39 χρονου αλλοδαπού κατοίκου Δερύνειας προέβησαν σήμερα λίγο πρίν τις 2 το πρωί μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου στην Αγία Νάπα ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί κλεμμένο όχημα, υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, χωρίς άδεια οδηγού και χωρίς ασφάλεια.

Συγκεκριμένα κατά τον επίδικο χρόνο μέλη της Τροχαιας Αμμοχώστου ενώ διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας στην Αγία Νάπα ανέκοψαν για έλεγχο μηχανοκίνητο όχημα το οποίο διαπιστώθηκε ότι αυτό είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο στις 23/2/23 από τον ιδιοκτήτη του στην Λευκωσία.

Από έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκε μέσα στο όχημα ένα μεταλλικό λιβερι, ένα μαύρο φανάρι, ένα νάιλον σακουλάκι τύπου zip lock που περιείχε άσπρη κρυσταλλική ουσία – κρυσταλλική μεθαμφεταμινη βάρους: 0,5 γρ. περίπου και ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης – κάνναβης, βάρους: 0,3 γρ. περίπου.

Τα ανευρεθέντα παραλήφθησαν ως τεκμήρια ενώ ο 39 χρονος αλλοδαπός συνελήφθηκε για αυτόφωρα αδικήματα. Στην συνέχεια σε έλεγχο νάρκοτεστ που υποβλήθηκε ο 39 χρονος βρέθηκε θετικός σε αμφεταμίνη και κάνναβη.

Επιπρόσθετα διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε χωρίς άδεια οδηγού και χωρίς ασφάλεια.

Την υπόθεση διερευνούν η ΥΚΑΝ Αμμοχώστου, τα ΤΑΕ Αμμοχώστου και Λευκωσίας και ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας ανάλογα αρμοδιότητας.

Πηγή: Ανακοίνωση Αστυνομίας