ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τέσσερα εντυπωσιακά βίντεο για την καμπάνια “Always Ayia Napa” (ΒΙΝΤΕΟΣ)

OBvodzvZ3hchd Always Ayia Napa, Coronavirus, Nea Ammochostos, Νέα Αμμοχώστου

Η παγκόσμια εξάπλωση του Covid-19 και το ξέσπασμα της πανδημίας έβαλε ολόκληρο τον πλανήτη σε καραντίνα. Το διάστημα του αυτοπεριορισμού, του κλεισίματος των συνόρων και των αεροδρομίων προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις σε όλους τους τομείς της ζωής μας, της οικονομίας αλλά και των μετακινήσεων μας με μεγαλύτερο πλήγμα να δέχεται παγκοσμίως ο τουρισμός.

Η Κύπρος, ακολουθώντας πιστά τα μέτρα παρουσιάζει σήμερα μία πολύ καλή επιδημιολογική εικόνα που της επέτρεψε να ανοίξει ξανά τις ξενοδοχειακές της μονάδες αλλά και τα δύο αεροδρόμια της χώρας μας. Αυτή τη στιγμή τόσο η Κύπρος όσο και η Αγία Νάπα είναι έτοιμες να υποδεχθούν ξανά ξένους επισκέπτες από το εξωτερικό έπειτα και από την επέκταση της συνδεσιμότητάς της χώρα μας με περισσότερες χώρες του κόσμου.

Αυτή είναι η καλύτερη και ιδανικότερη στιγμή για την Αγία Νάπα να συνεχίσει την μεγάλη τουριστική προωθητική της καμπάνια “Always Ayia Napa” που λαμβάνει χώρα και στο εξωτερικό για την προσέλκυση τουριστών. Εδώ και μερικές ημέρες, στο πλαίσιο του Always Ayia Napa ο Δήμος της πόλης λάνσαρε 4 νέα προωθητικά βίντεο για το υποδειγματικό τουριστικό προϊόν της Αγίας Νάπας.

Η νέα βίντεο-καμπάνια βασίζεται στην πολυμορφία της Αγίας Νάπας που συνδυάζει παράλληλα τον ήλιο και τη θάλασσα με τη διασκέδαση και τη ψυχαγωγία, τα θαλάσσια σπορ με τις τέχνες και τον πολιτισμό, την γαστρονομία και φιλοξενία με τις όμορφες οικογενειακές στιγμές. Η καινούργια προωθητική καμπάνια βασίζεται στο γεγονός ότι η Αγία Νάπα έχει να προσφέρει στον επισκέπτη τα πάντα, μέσα στα οποία περιλαμβάνονται πλήθος από αξιοθέατα και δραστηριότητες, εξαιρετική φιλοξενία, υψηλού επιπέδου τουριστικές μονάδες, διαμονή για όλα τα γούστα και βαλάντια, ξεχωριστές γαστρονομικές επιλογές, φιλικοί άνθρωποι, προσιτοί και κυρίως ασφάλεια.

Η Αγία Νάπα αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλες τις ηλικίες, με πολλές και διαφορετικές επιλογές για την οικογένεια και φυσικά τα παιδιά. Η νέα καμπάνια μας υπενθυμίζει, πως αυτός ο μικρός παράδεισος, που βρίσκεται στην Κύπρο, είναι πανέτοιμος να προσφέρει σε ντόπιους και ξένους επισκέπτες αξέχαστες διακοπές, με όλες τις ανέσεις, που θα μείνουν για πάντα στην καρδιά τους δημιουργώντας τις πιο όμορφες αναμνήσεις που θα τους κάνουν κάθε φορά να επιθυμούν να επιστρέφει εδώ.

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρήστος Ζαννέττου με αφορμή τη νέα καμπάνια της πόλης εξέφρασε την ικανοποίησή του που η Αγία Νάπα επιστρέφει και προωθεί ξανά το προϊόν της στην εγχώρια και ξένη αγορά έχοντας ως δυνατό χαρτί την πολύ καλή επιδημιολογική εικόνα της χώρας μας.

«Δηλώνουμε ξανά παρόντες και στηρίζουμε δυναμικά το πλούσιο και ελκυστικό μας τουριστικό προϊόν τόσο εντός όσο και εκτός Κύπρου μέσω της πολύ επιτυχημένης μας καμπάνιας Always Ayia Napa που πάει πάρα πολύ καλά όπου και αν προβάλλεται διεθνώς. Μέσα από αυτά τα 4 νέα προωθητικά βίντεο ευελπιστούμε στην καλύτερη δυνατή παρουσίαση της Αγίας Νάπας όπου παρουσιάζεται η σύγχρονη εικόνα της πόλης μας, η πλειάδα δραστηριοτήτων και αξιοθέατων, η φιλοξενία, η κουζίνα, τα ξενοδοχεία μας και φυσικά η θάλασσα μας με τα καθαρότερα νερά της Ευρώπης. Ως Δήμαρχος της Αγίας Νάπας σας προσκαλώ και φέτος να επισκεφτείτε την πόλη μας και σας υπόσχομαι πως φεύγοντας θα πάρετε μαζί σας στην καρδιά σας και ένα κομμάτι από το φως, την κουλτούρα και τον πολιτισμό της Αγίας Νάπας. Είμαστε αισιόδοξοι και προχωράμε δυναμικά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη τουριστική περίοδο τόσο για την χώρα μας όσο και για ολόκληρο τον πλανήτη».