ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Θέματα μεταρρύθμισης συζήτησαν Ζαννέτου – Σιζόπουλος

82947277 3420319891373534 4396702113325907968 o ΕΔΕΚ, Χρήστος Ζαννέτου

Αντιπροσωπεία του Κ.Σ. ΕΔΕΚ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του κόμματος, Μαρίνο Σιζόπουλο, τον Α΄ Αντιπρόεδρο, Λευτέρη Ανδρέου, τον Κεντρικό Οργανωτικό, Χριστόδουλο Λευκαρίτη, τον Πρόεδρο της Επαρχιακής Επιτροπής ΕΔΕΚ Αμμοχώστου, Ανδρέα Γιάγκου και τον Γενικό Διευθυντή του κόμματος Μορφάκη Σολομωνίδη, είχαν συνάντηση με τον νέο Δήμαρχο Αγίας Νάπας, Χρήστο Ζαννέτου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ειδικότερα, από την πλευρά του ο Δήμαρχος εξέφρασε τις απόψεις του για πρωτοβουλίες που θα αναλάβει σχετικά με αναπτυξιακά έργα στον Δήμο και επίλυση τυχόν προβλημάτων που υπάρχουν καθώς και για τα θέματα της μεταρρύθμισης της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Από την πλευρά της ΕΔΕΚ τέθηκαν οι καταρχήν απόψεις του Κινήματος σχετικά με ζητήματα που αφορούν την μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης και κυρίως την ενοποίηση των δήμων, την εκλογική διαδικασία, τη διαδικασία εκλογής δημοτικών συμβούλων και το θέμα της παράτασης ή όχι της θητείας των αρχών τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και για τα θέματα που έχουν σχέση με την συμπλεγματοποίηση υπηρεσιών.

Famagusta.News