ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τί απαντά η γυναίκα που καταγγέλθηκε στην παραλία «Λιμανάκι»

Στιγμιότυπο 2020 05 16 19

Ξεκαθαρίζει τα όσα γράφονται για το εξώδικο πρόστιμο που της εκδόθηκε σήμερα το απόγευμα στην παραλία Λιμανάκι η γυναίκα που καταγγέλθηκε.

Σε επικοινωνία μαζί της αλλά και σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον σύζυγό της ξεκαθάρισε ότι η δικαιολογία η οποία γράφτηκε ως παρατήρηση στο εξώδικο πρόστιμο είναι αληθινή και πως παρερμηνεύτηκε αφού ο λόγος που καθόταν στην παραλία, όπως υποστηρίζει είναι για να στεγνώσει αφού προηγουμένως βρισκόταν στο νερό.

Όπως αναφέρθηκε στο Famagusta.News, η γυναίκα που είναι κάτοικος Αγίας Νάπας, επισκεπτόταν φυσιοθεραπευτή για πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και βρήκε τη χαλάρωση των μέτρων ως μία ευκαιρία να πραγματοποιήσει ασκήσεις υδροθεραπείας εντός του νερού. Όταν ολοκλήρωσε την υδροθεραπεία βγήκε από το νερό και κάθισε στην πετσέτα της για μερικά λεπτά για να στεγνώσει. Σύμφωνα με την ίδια, τρεις Αστυνομικοί, δύο ένστολοι και μία γυναίκα χωρίς στολή την προσέγγισαν για να της εκδώσουν εξώδικο και αυτή τους απάντησε ότι κάθισε για να στεγνώσει. Ο σύζυγός της επισήμανε ότι ο ίδιος λαμβάνει πολύ χαμηλό εισόδημα από το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, ενώ καλείται να πληρώσει ενοίκια και πως η σύζυγος αλλά και το παιδί του αυτή την περίοδο δεν εργάζονται ενώ παρόλα αυτά καλούνται να καταβάλουν εξώδικο ύψους €300.

Famagusta.News