ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τί λέει η Αστυνομία για την πυρκαγιά σε καταστήματα (βίντεο)

Ένα κατάστημα στην Αγία Νάπα καταστράφηκε ολοσχερώς και τρία άλλα με είδη ένδυσης, σουβενίρ και παγωταρία, υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές από πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα τα ξημερώματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Αγία Νάπα: Μεγάλη πυρκαγιά σε καταστήματα (βίντεο+εικόνες)
Αγία Νάπα: Αποκλειστικό βίντεο από την ώρα της πυρκαγιάς

DSC 5940 Νέα Αμμοχώστου, ΠΥΡΚΑΓΙΑ, Πυροσβεστική

Σε δηλώσεις του ο Αντρέας Κωνσταντίνου εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου ανέφερε ότι «γύρω στις τέσσερις σήμερα το πρωί ξέσπασε πυρκαγιά σε κομμωτήριο στη Λεωφόρο Νησί στην Αγία Νάπα. Από την πυρκαγιά, η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, καταστράφηκε ολοσχερώς το κομμωτήριο ενώ προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές σε τρία διπλανά καταστήματα».

Πρόσθεσε ότι «στον παρών στάδιο τα ακριβή αίτια όσον αφορά την πρόκληση της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα».

Εντός ολίγου άνδρες του ΤΑΕ Αμμοχώστου, της Πυροσβεστικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας, αναμένεται να αρχίσουν έρευνες προς εντοπισμό των αιτίων της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου και σε δηλώσεις του στην κάμερα του Famagusta.News: “Γύρω στις 4 το πρωί ξέσπασε πυρκαγιά σε κομμωτήριο στη λεωφόρο Νησί στην Αγία Νάπα. Από την πυρκαγιά η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Καταστράφηκε ολοσχερώς το κομμωτήριο, ενώ προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές σε τρία διπλανά καταστήματα. Στο παρόν στάδιο τα ακριβή αίτια εν σχέσει με την πρόκληση της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα. Η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Αμμοχώστου σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.”

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις:

Famagusta.News