ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τί θα περιλαμβάνει το νέο πάρκο στη λεωφόρο Νησί

Στιγμιότυπο 2020 07 23 07.45.02 exclusive, Αναπτυξιακά Έργα

Στην κατασκευή πάρκου στη λεωφόρο Νησί προχωρεί ο Δήμος Αγίας Νάπας.

Διαβάστε επίσης: Δήμος Αγίας Νάπας: Προχωρεί σε κατασκευή πάρκου στη λεωφόρο Νησί

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέττου «ο Δήμος έχει προκηρύξει Ανοικτό Διαγωνισμό για σύναψη σύμβασης έργου για κατασκευή πάρκου επί της Λεωφόρου Νησί. Το πάρκο θα έχει 35 χώρους στάθμευσης και χώρο στάθμευσης για ΑΜεΑ, σημεία ανακύκλωσης με ημιβυθιζόμενους κάδους, παιχνιδότο, χώρους πρασίνου, καθίσματα και άλλες διευκολύνσεις για το κοινό».

Πρόσθεσε ότι «το υπολογιζόμενο κόστος του έργου ανέρχεται γύρω στις 375 χιλιάδες ευρώ. Με τη δημιουργία του συγκεκριμένου πάρκου ο Δήμος ευελπιστεί ότι θα συμβάλει στη κατασκευή ενός χώρου πρασίνου αλλά και ανάπαυσης για όλο τον κόσμο, ντόπιους και ξένους στο κέντρο της Αγίας Νάπας».

Ανέφερε ωστόσο πως «λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ο Δήμος Αγίας Νάπας σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και τις αρμόδιες υπηρεσίες θα εξετάσουν κατά πόσον μπορεί να υλοποιηθεί το έργο ή εάν θα πρέπει να το καθυστερήσουμε».

Όπως ανέφερε ο κ. Ζαννέττου «οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τους σχετικούς όρους και οδηγίες από το διαδίκτυο στην ιστοσελίδα http://www.eprocurement.gov.cy. Οι προσφορές πρέπει να υποβληθούν στο ηλεκτρονικό σύστημα σύναψης συμβάσεων (eProcurement), στο χώρο του διαγωνισμού στην ιστοσελίδα http://www.eprocurement.gov.cy το αργότερο μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι της Παρασκευής 07 Αυγούστου 2020».

Πηγή: Famagusta.News / ΚΥΠΕ