ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τίμησαν τους χειμερινούς επισκέπτες με μία μοναδική εκδήλωση

Μία εξαιρετική και αξέχαστη βραδιά χάρισε στους τουρίστες που διαμένουν στην Αγία Νάπα για μεγάλο χρονικό διάστημα τη χειμερινή περίοδο ο Δήμος Αγίας Νάπας

Αντίγραφο του Main Image x2 2 1 exclusive

Μία εξαιρετική και αξέχαστη βραδιά χάρισε πρόσφατα στους τουρίστες που διαμένουν στην Αγία Νάπα για μεγάλο χρονικό διάστημα τη χειμερινή περίοδο ο Δήμος Αγίας Νάπας.

Η εκδήλωση, την οποία τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου περιελάβανε μουσικοχορευτικό αφιέρωμα στον μεγάλο ΄Ελληνα Μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη από το Μουσικό Σχήμα του ΄Αδμητου Πιτσιλλίδη, το Χορευτικό Συγκρότημα «Ρύμβος» και τη Σχολή Χορού Freedom School. Επίσης, στο χώρο υποδοχής του Δημοτικού Μεγάρου προσφέρθηκαν στους θαμώνες παραδοσιακά εδέσματα, κρασί και ζιβανία.

Καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους ο Δήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέττου ανέφερε ότι η παρουσία τους τη χειμερινή περίοδο για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι πολύ σημαντική για τον Δήμο Αγίας Νάπας ο οποίος όπως επισήμανε τους θεωρεί ως δημότες του και όχι επισκέπτες.

Διαβεβαίωσε επίσης ότι ο Δήμος θα προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε η παραμονή τους να είναι πάντοτε ευχάριστη και δημιουργική.

Δείτε τις φωτογραφίες:

1 16 exclusive 2 10 exclusive 3 2 exclusive 4 exclusive 5 exclusive