ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τιμήθηκε ως “Πρέσβης του Τουρισμού” Βρετανίδα

Η Βρετανίδα Sue Creed πραγματοποίησε 45 επισκέψεις στην Αγία Νάπα και της απονεμήθηκε η ανώτατη διάκριση του Δήμου.

121384215 3170359123086855 5958937145854604934 o ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Την ανώτατη διάκριση του Δήμου απένειμε σήμερα Δευτέρα 12 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέττου στην Βρετανίδα περιηγήτρια Sue Creed με αφορμή την 45η επίσκεψή της στην Αγία Νάπα.

Η απονομή της αναμνηστικής πλακέτας και του εμβλήματος του «Πρέσβη του Τουρισμού» έγινε σε ειδική τελετή στο Δημοτικό Μέγαρο.
Στην συνομιλία του μαζί της ο κ. Ζαννέττου της εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες τόσο για τις πολυάριθμες επισκέψεις της όσο και για την ιδιαίτερη προτίμησή της στην Αγία Νάπα.«Οι πολλαπλές επισκέψεις σας καταδεικνύουν την έμπρακτη αγάπη σας προς την πόλη μας και αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση τόσο στη χώρα σας όσο και στις υπόλοιπες χώρες του εξωτερικού ότι η Αγία Νάπα είναι ένας αξιόλογος τουριστικός προορισμός που αξίζει κάποιος να επισκεφθεί γι’ αυτό κι εμείς σήμερα δεν σας θεωρούμε πλέον απλά ως ένα τακτικό επισκέπτη αλλά δημότη της πόλης μας».

Φανερά ενθουσιασμένη και συγκινημένη η κυρία Sue Creed ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την τιμή που της έγινε να την ανακηρύξει σε «Πρέσβειρα του Τουρισμού της Αγίας Νάπας», μία πόλη όπως επισήμανε για την οποία τρέφει μία απέραντη αγάπη γι’ αυτό σημείωσε ότι όσο της το επιτρέπει η υγεία της θα την επισκέπτεται συχνά.